Alveola aloe vera organický prémiový nápoj s granátovým jablkom 1000 ml - 95765

16,09 €

Podporte svoje telo každý deň s novým nápojom Aloe Vera Organic Premium Pomegranate Aloe! Jeho zvláštnosťou je, že je nefiltrovaný a nepasterizovaný, takže obsahuje dôležité a cenné látky v stave blízkom ich prirodzenému výskytu. Nápoj obsahuje 85,2 % vláknitej šťavy z Aloe vera a 14 % šťavy z granátového jablka. Šťava z Aloe prispieva k udržaniu normálnej funkcie imunitného systému.

Základom nápoja obohateného o šťavu z granátového jablka je nefiltrovaná a nepasterizovaná pravá dužina z aloe s mierne horkou chuťou, ktorá sa vyrába z ručne zbieraných a spracovaných listov rastliny Aloe Barbadensis Miller v mieste jej pestovania pri dodržaní prísnych výrobných a kvalitatívnych noriem. Vďaka šetrnej technológii spracovania nápoj obsahuje všetky cenné látky známe z literatúry o aloe (napr. mono- a polysacharidy, minerály, vitamíny, enzýmy, aminokyseliny) v stave blízkom ich prirodzenému výskytu.

Neobsahuje aloín (< 1 mg/liter pod detekčným limitom).

Nápoj neobsahuje pridanú vodu, sladidlá ani farbivá.

Vzhľadom na prírodné zložky sa farba, chuť, vôňa a konzistencia nápoja môže v jednotlivých šaržiach mierne líšiť. Časom sa môžu na dne usadiť čiastočky hrdze.

Odporúčaná spotreba: 50 ml denne, ráno pred jedlom. Pre deti od 3 rokov sa odporúča 25 ml denne. Pred konzumáciou dobre pretrepte. Možno užívať samostatne alebo zmiešať s ovocnou šťavou podľa chuti. Odmerka je súčasťou balenia.

Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu priameho slnečného svetla. Po otvorení sa môže uchovávať v chladničke po dobu 1 mesiaca.

Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí do 3 rokov. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Čistý objem: 1000 ml (20 x 50 ml)

Zloženie: šťava a vláknina z aloe vera (85,2 %), šťava z granátového jablka z koncentrátu (14 %), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), konzervačné látky (sorban draselný, benzoan sodný), antioxidant (kyselina askorbová), prírodná aróma

Viac informácií
Krajina pôvodu: Taliansko