Apiland detská ampulka 10 kusov - 95480

29,29 €

Výhody ampuliek Baby Nurse:

  • Môže posilniť imunitný systém detí
  • Môže chrániť organizmus pred možnými vírusmi a infekciami
  • Môže pomôcť predchádzať vírusom a iným infekciám
  • Zvyšuje vitalitu organizmu
  • Stimuluje neuropsychologický vývoj detí

Čo je Ampulka pre deti?

Ampoule for Kids je 100 % prírodný doplnok stravy plný vitamínov a minerálov prispôsobený potrebám rastúcich detí. Ampulka pre deti, ktorá obsahuje optimálny pomer čistej materskej kašičky, surového zmiešaného kvetového medu, propolisového extraktu, surového kvetového prášku zmiešaného s najjemnejšou pomarančovou šťavou, je pochúťkou pre deti a dokonalým zdrojom zdravia pre správny vývoj ich organizmu.

Zloženie Ampulky pre deti:

Každá ampulka (12 g) obsahuje:

  • 1 000 mg čistej materskej kašičky
  • 4000 mg surového zmiešaného kvetového medu
  • 50 mg propolisového extraktu
  • 500 mg surového peľového extraktu
  • 2000 mg koncentrátu pomarančovej šťavy
  • 4450 mg čistenej vody.

Táto harmonická zmes včelích produktov je najlepšou možnou voľbou pre zdravý a harmonický vývoj detí. Základné vitamíny a minerálne látky v ampulke Detská ampulka sú vynikajúcou zmesou na posilnenie imunity, ktorú deti potrebujú v období rastu.

Ampulka Die ťa je dokonalou pomôckou pre rastúce matky malých detí, obsahuje ideálny pomer čistej materskej kašičky, surového zmiešaného kvetového medu, propolisového extraktu, surového peľového extraktu, zmiešaného s jemným koncentrátom pomarančovej šťavy. Jej príjemná chuť poteší aj to najvyberavejšie dieťa.

Čistá materská kašička je výhradnou potravou včelích lariev počas prvých troch dní ich života a potravou, ktorá je potom pripravená pre včeliu kráľovnú. Tá je jedinou výlučnou konzumentkou tejto vzácnej potravy po zvyšok svojho života.
Je to nielen potrava, ktorá jej pomáha byť oveľa silnejšia a dlhšie žijúca ako ostatné včely, ale je to aj základ, ktorý chráni celý úľ - chráni včeliu kráľovnú pred chorobami.

Hovoríme o ľahko stráviteľnom produkte bohatom na bielkoviny, sacharidy a lipidy, ktoré naše telo tak veľmi potrebuje. Vďaka svojmu komplexnému zloženiu môže materská kašička pomôcť posilniť náš imunitný systém, najmä počas prechladnutia a vírusových ochorení, s ktorými sa deti môžu stretnúť 6 až 10-krát ročne.

Priamym pôsobením na kmeňové bunky môže materská kašička napomáhať vývoju nových buniek, čím ovplyvňuje celý organizmus detí počas ich vývoja. Konzumácia detskej ampulky môže zlepšiť školské výsledky, učenie, koncentráciu a má veľmi dobrý vplyv na pamäť.

Ako jediný prírodný zdroj acetylcholínu, ktorý hrá dôležitú úlohu pri sprostredkovaní nervových impulzov, je čistá materská kašička dôležitým podporovateľom mozgových funkcií, zlepšuje schopnosť mozgu sústrediť sa. Navyše bolo vedecky dokázané, že materská kašička zohráva dôležitú úlohu pri vývoji a správnom fungovaní nervového systému prostredníctvom synapsie a obnovy nervových buniek, pretože okrem vitamínov, minerálov, enzýmov a aminokyselín obsahuje aj kyselinu 10-HDA, ktorá je nevyhnutná pre vývoj nervových buniek a stimuláciu imunitného systému.

Surový med je ďalšou zložkou detskej kvetinovej ampulky, výrobku, ktorý sa pre svoje liečivé a vyživujúce vlastnosti používa už od staroveku. Surový med je čistý med, ktorý nebol predhriaty, a preto si zachováva všetky svoje výživové vlastnosti. Je významným zdrojom antioxidantov, dôležitou zložkou detskej imunity a zdrojom rastlinných živín. Zohráva tiež dôležitú úlohu pri optimálnom vývoji organizmu a má antibakteriálne a antivírusové vlastnosti.

Propolis je najsilnejší prírodný antiinfekčný prostriedok, bohatý na flavonoidy a polyfenoly, so silnými antioxidačnými, protiplesňovými, antiseptickými a antibakteriálnymi vlastnosťami. Svojou vynikajúcou antivírusovou aktivitou môže napomáhať rozvoju detského imunitného systému a stimulovať tvorbu protilátok. Propolis je sám o sebe prírodným antibiotikom, dokonalým spojencom v boji proti prechladnutiu a chrípke.

Surový peľ sa ihneď po zbere zmrazí, čím sa zachovajú všetky jeho dôležité živiny a je dôležitou zložkou detskej ampulky. Môže pomôcť rozvoju detského imunitného systému a dobrej kondícii organizmu, surový peľ prispieva k harmonickému rastu detí vitamínmi a minerálmi. Vďaka vysokému obsahu minerálov, stopových prvkov, vitamínov a aminokyselín môže surový peľ zlepšiť koncentráciu, pomáha bojovať proti únave a vyčerpaniu.

Prídavok koncentrátu pomarančovej šťavy podporuje, aby sa tento výrobok stal obľúbeným detským produktom. Ten vynahrádza účinok detskej ampulky pri podpore imunitného systému a v boji proti anémii, čím sa stáva dôležitým zdrojom vitamínov, flavonoidov a fytonutrientov.

Spotreba Ampulky Detský kvet:

Ráno 20-30 minút pred jedlom.

Všeobecne odporúčaná dávka:
Deti - 1 ampulka/deň
Dospelí - 1-2 ampulky/deň

Ampulka pre deti sa neodporúča pre deti mladšie ako 3 roky.

Uchovávanie Ampulky pre deti: Ampulku pre deti uchovávajte pri izbovej teplote mimo dosahu priameho slnečného svetla.

**Informácie sú prezentované s najlepším úmyslom, slúžia na informačné účely a nemali by sa používať ako náhrada odporúčania alebo predpisu od lekára alebo kvalifikovaného zdravotníckeho personálu.

DÔLEŽITÉ! Keďže výrobok obsahuje zložky pochádzajúce z prírodných zdrojov, jeho senzorické vlastnosti nie sú štandardizované. Preto sa miestami môžu vyskytnúť odchýlky v chuti, farbe, vôni alebo vzhľade bez toho, aby to malo vplyv na účinnosť alebo bezpečnosť výrobku.
Všetky šarže surovín a hotových výrobkov prechádzajú prísnym kontrolným postupom, aby sa zabezpečila ich účinnosť a bezpečnosť!

Viac informácií
Krajina pôvodu: EU