Aroy-D kokosové mlieko 1000 ml - 41137

5,99 €

Aroy-D Kokosové mlieko.

Kokosové mlieko sa vyrába tak, že sa dužina kokosového orecha prečistí vodou a precedí cez plátno . Výsledkom tohto procesu je mliečna, aromatická a chutná tekutina, zvyčajne s obsahom tuku približne 15-25 % . Zvyšky vláknitej hmoty sa extrahujú vriacou vodou a potom sa vylisujú, čím vznikne redšie a menej krémové kokosové mlieko. V plechovke sa oddeľujú vrstvy vody a tuku, čo je úplne prirodzený jav a nie chyba kvality. Kokosové mlieko sa musí pred použitím dôkladne premiešať. Kokosové mlieko má v kuchyni široké využitie. Najznámejšie je najmä v ázijskej kuchyni, ale v súčasnosti sa hojne využíva aj v západnej kuchyni.

Môže sa pridávať do polievok, dezertov, hlavných jedál a môže sa použiť aj do rôznych koktailov (napr. Pina Colada). Odporúčame ho aj do kávy.

Zloženie: kokosový extrakt 70 %, voda, E435.

Rady pre skladovanie: Skladujte na suchom mieste, mimo dosahu slnečného svetla, pri izbovej teplote. Po otvorení skladujte v uzatvárateľnej nádobe, uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 2 dní.
Krajina pôvodu: Vietnam.

Nízky obsah cholesterolu, nízky obsah bielkovín, bez laktózy, bez vajec, bez sóje, bez živočíšnych mliečnych výrobkov, vegánske. Tepelne spracované a konzervované. Bez aróm, konzervačných látok a farbív.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Vietnam
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.