Arquebusade Švajčiarsky bylinný elixír 100 ml - 93014

49,39 €
. Obsahuje 75 bylín. Je to malá lekáreň sama o sebe, pretože obsahuje čisto prírodné zložky a môžu ju používať deti aj dospelí.

Vôňa je veľmi príjemná, pripomína peľ a nektár.

Švajčiarsky bylinný elixír Arquebusade je čistý produkt vyrobený výlučne z bylín (75 druhov), ktoré sú obľúbené už po stáročia a známe po celom svete. Jeho pôvod siaha až do stredoveku. Tento zázračný produkt vytvorili v 16. storočí mnísi, ktorí poznali účinky liečivých rastlín. Tento elixír v nádobách, ktorý obsahuje stáročia múdrosti, vedomostí a skúseností, poskytuje úľavu pri infekciách, ranách a svalových problémoch, ktoré pretrvávajú na pokožke. Je vynikajúci aj pri psoriáze, ekzémoch a infekciách v ústnej dutine.

Starodávne a osvedčené riešenie kožných problémov a poranení Tento elixír, ktorý obsahuje 75 bylín, je teraz konečne dostupný aj v Maďarsku. Stáročia skúseností a nespočetné množstvo výskumných štúdií preukázali jeho blahodarné účinky, ktoré potvrdzuje nespočetné množstvo spokojných referencií zákazníkov. Jeho účinky sú uznávané aj vo vedeckých kruhoch.

Lekárska veda vždy čerpala svoje poznatky z darov prírody, z bylín. V súčasnosti 80 % svetovej populácie stále používa bylinné lieky.

Účinné a prírodné riešenia pre všetkých

Je to malá lekáreň sama o sebe, pretože obsahuje čisto prírodné zložky a môžu ju používať deti aj dospelí.

Môže sa používať podľa pôsobenia jej zložiek:

  • kožné problémy (psoriáza, ekzém, ružovka, svrbenie, akné)
  • Radikálne pôsobenie na modriny, odreniny, rezné rany, poranenia, vredy a urýchľuje proces exfoliácie
  • Lieči svalové zranenia vzniknuté pri športe.
  • Na zmiernenie reumatických problémov.
  • Proti uštipnutiu hmyzom, spáleniu a podráždeniu po holení, popáleninám.
  • Na zmiernenie problémov v ústach.
  • Vynikajúci na starostlivosť o pokožku tváre, dodáva pleti jemnosť a mladosť, zabraňuje vzniku vrások a znižuje ich výskyt.
  • Lieči svrbenie a iné problémy pokožky hlavy.

Ako používať Swiss Herbal Elixir? Problematickú oblasť postriekajte 3 až 4-krát denne a naneste na čistý povrch pokožky. Pri aplikácii na tvár dávajte pozor, aby sa nedostal do očí!

Balenie obsahuje 1 100 ml Swiss Elixir v nádobke s rozprašovačom Nádobka s rozprašovačom je praktický a úsporný spôsob dávkovania Elixiru alebo si ho môžete ľahko vziať kamkoľvek so sebou, zaberá málo miesta.

Zloženie: Šalvia lekárska, Trsťovec čierny, Nechtík lekársky, Arnika, Levanduľa lekárska, Pelynok čierny, Mäta pieporná, Krvavý koreň, Nechtík lekársky, Chrpa, Rumanček lekársky, Praslička roľná, Sedmokráska, Dymnivka, Rumanček lekársky, Púpava lekárska

Viac informácií
Krajina pôvodu: Švajčiarsko
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.