Ben and anna green fusion prírodný dezodorant 40 g - 89696

7,49 €

Nové papierové tubové dezodoranty vo verzii Mint poskytujú pokožke príjemný chladivý pocit. Vďaka sviežej, živej a unisexovej vôni mäty je ideálnou voľbou na každodenné použitie.

Obnovené zloženie s výživným bambuckým maslom a prírodnými rastlinnými olejmi je oveľa krémovejšie, nedrobí sa a nezanecháva na pokožke pocit mastnoty. Nezmenilo sa však len zloženie, ale aj obal. Vďaka novému mechanizmu sa dezodorant oveľa ľahšie stláča a už sa neskĺzava späť do tuby. A vďaka kompaktnej veľkosti je skvelou voľbou do tašky a na šport. Užívajte si pocit sviežosti po celý deň!

Vyrobený zo 100 % prírodných zložiek, na báze jedlej sódy, bez hliníkových zlúčenín, 100 % vegánska certifikovaná prírodná kozmetika.

Ingredients: Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Butyrospermum Parkii Butter*, Cocos Nucifera Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Helianthus Annuus Seed Cera, Ricinus Communis Seed Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, Triglycerid kaprylový/kapricový, olej z listov Mentha Arvensis, živica Shorea Robusta, olej zo semien Simmondsia Chinensis*, extrakt z koreňa Daucus Carota Sativa*, extrakt z listov Rosmarinus Officinalis*, tokoferol, askorbylpalmitát***, limonén**, citral**, linalool**, eugenol**
*organický/**prírodný esenciálny olejový koformulant/***certifikát RSPO

Viac informácií
Krajina pôvodu: Nemecko
Distribútor: Creative World Kft. 1113 Budapest, Rőf utca 9-13.