Ben and anna perzský limetkový prírodný dezodorant 40 g - 89691

7,49 €

Náš najpredávanejší dezodorant Persian Lime je založený na sviežej vôni stredomorských citrusov. Vďaka novému vzhľadu, unisexovej a povzbudzujúcej vôni je dokonalým začiatkom vášho dňa.

Vynovené zloženie s vyživujúcim bambuckým maslom a prírodnými rastlinnými olejmi je oveľa krémovejšie, nedrobí sa a nezanecháva na pokožke pocit mastnoty.
Nezmenilo sa však len zloženie, ale aj obal. Vďaka novému mechanizmu sa dezodorant oveľa ľahšie stláča a už sa neskĺzava späť do tuby. A vďaka kompaktnej veľkosti je skvelou voľbou do tašky a na šport.

Vyrobený zo 100 % prírodných zložiek, na báze jedlej sódy, bez zlúčenín hliníka, 100 % vegánska certifikovaná prírodná kozmetika.

Zloženie: Sušidlo na peeling je vyrobené zo sušeného mlieka, ktoré je súčasťou balenia: Obsahuje: hydrogénuhličitan sodný, škrob Zea Mays, maslo Butyrospermum Parkii*, olej Cocos Nucifera*, olej zo semien Helianthus Annuus*, cetylalkohol, stearylalkohol, kokosový kaprylát/kaprát, olej zo semien He-Lianthus Annuus, olej zo semien Ricinus Communis, olej zo šupiek Rhus Verniciflua, triglycerid kaprylový/kapricový, živica Shorea Robusta, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Daucus Carotasativa Root Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Tokoferol, Askorbyl Palmita-Te***, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Limonene**, Citral**, Linalool**, Geraniol**
*organický/**prírodný esenciálny olej koformulant/***certifikát RSPO

Viac informácií
Krajina pôvodu: Nemecko
Distribútor: Creative World Kft. 1113 Budapest, Rőf utca 9-13.