Big Star instantný Kórejský ženšeň čaj 20 g - 42780

2,39 €

Ženšen má v ázijských krajinách významné postavenie už tisícky rokov. Jeho najznámejším účinkom je, že dokáže zvýšiť vitalitu organizmu. Ženšen tiež zvyšuje duševnú a fyzickú výkonnosť a pomáha bojovať proti celkovej slabosti.

Spôsob použitia.

OKAMŽITE ALEBO HORÚCI ČI STUDENÝ V POHÁRI VODY:

Vďaka svojmu celkovému tonizujúcemu účinku obnovuje normálnu telesnú rovnováhu, a to tak fyzickú, ako aj duševnú: zlepšuje pohodu a znižuje stres. Slovo Panax je gréckeho pôvodu a znamená "uzdraviť všetko". Už mnoho storočí sa verí, že má zázračnú liečivú silu a odporúča sa takmer na všetky ochorenia. Predpokladá sa, že účinne zvyšuje duševnú a fyzickú výkonnosť, spomaľuje proces starnutia a zvyšuje vitalitu. Je liekom proti vyhoreniu, vyčerpaniu a duševnému úpadku.

V tradičnej čínskej medicíne sa už dlho používa na liečbu cukrovky 2. typu, pretože zvyšuje inzulínovú odozvu. Je tiež známe, že má vlastnosti znižujúce hladinu cholesterolu. Jeho antioxidačné zlúčeniny posilňujú imunitný systém a pomáhajú pri astme, impotencii a tráviacich problémoch.

Použitie:

Podľa štúdie uverejnenej v roku 1982 ženšenzvýšil príjem kyslíka a urýchlil regeneráciu u vrcholových športovcov.

Zlepšenie mentálnych schop ností: zlepšuje pamäť. Zohráva tiež úlohu pri zmierňovaní depresie.

Znižuje príznaky únavy a stresu. Zlepšuje koncentráciu u ľudí s chronickou únavou.

Antioxidačné pôsobenie .

Má tiež známy účinok na posilnenie imunity.

Zlepšuje aj kardiovaskulárne a dýchacie funkcie a priaznivo pôsobí na problémy so sluchom a zrakom u starších ľudí. Môže tiež zmierniť nepríjemné príznaky menopauzy.

Liečba impotencie: za jej schopnosť zvyšovať sexuálnu potenciu sú zodpovedné jej všeobecné energizujúce, stimulačné a hormonálne vyrovnávajúce vlastnosti.

Nadmerný príjem môže spôsobiť závraty, nespavosť, nervozitu, alergické príznaky, bolesti hlavy. Účinky kofeínu môžu byť zosilnené, preto sa vyhýbajte konzumácii kávy alebo ju znížte.

Zloženie: Panax (kórejský) ženšen granulát

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste.

Miesto pôvodu: Čína.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Čínska ľudová republika
Distribútor: Big Star Street Kft.1162 Budapest, Timur utca 53.