Ryža je starobylá a obľúbená potravina, ktorá je základnou potravinou viac ako polovice ľudstva. Biela ryža nie je samostatnou odrodou ryže, ale od hnedej ryže sa líši len tým, že sa z nej pri spracovaní odstránia otruby a klíčky. Keďže sa tým zníži aj obsah tuku v ryžových zrnách, výsledný produkt má dlhšiu trvanlivosť, pretože sa nezmenšuje.
Pri výrobe kaše sa z ryže nepridávajú ani neodstraňujú žiadne prísady, takže všetky hodnoty, ktoré sú prirodzene obsiahnuté v ryži, sú obsiahnuté aj v kaši. Výživnú obilninu bohatú na komplexné sacharidy tak teraz môžete jesť nielen ako prílohu, ale aj na raňajky!
Príprava:
Kašu dôkladne premiešajte s horúcou vodou alebo ryžovou vodou. Po 1 - 2 minútach je pripravená na konzumáciu. Používajte do prírodných, zeleninových alebo ovocných kaší, na zahustenie polievok a omáčok.
Hodnoty | 100 g kj 1471 kJ kcal 347 kcal tuky 1 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g sacharidy 78 g z toho cukry 0 g bielkoviny 6 g soľ 0,01 g |
---|---|
Krajina pôvodu: | Maďarsko |
Distribútor: | Biorganik Online Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 47. |