Biotech Arthro forte 120 tabliet - 36691

26,19 €

Výživový doplnok tablety s rastlinnými extraktmi, MSM, glukosamínom, chondroitínom, MSM, hydrolyzovanou chrupavkou v prášku, vitamínom C.

Okrem uvedených vitamínov a minerálov obsahujú tablety Arthro Forte aj receptúru ChondrActiv® s obsahom kolagénu typu II.

Ako mám užívať tablety BioTechUSA Arthro Forte?

Tablety Arthro Forte obsahujú bezpečné, starostlivo vybrané zložky ako všetky ostatné výrobky BioTechUSA.

Odporúčanéužívanie . Neprekračujte odporúčanú dávku.

forteforte

ZLOŽENIE
denná dávka:
3 tablety
Počet dávok vo výrobku: 40

3 tablety NRV*
Vitamín C 80 mg 100%
Vitamín K2 37,5 µg 50%
Vápnik 168 mg 21%
Fosfor 131 mg 19%
Mangán 3,5 mg 175%
Glukozamín sulfát 724 mg **
metylsulfonylmetán (MSM) 400 mg **
Chondroitín sulfát 360 mg **
Prášok z hydrolyzovanej chrupavky 150 mg **
- z toho kolagén typu 2 82,5 mg **
- z toho chondroitín sulfát 18 mg **
- z toho kyselina hyalurónová 1,5 mg **
enzým bromelaín 75 mg **
L-histidín 60 mg **
L-fenylalanín 50 mg **
Kyselina boswellová (z Boswellia serrata) 97,5 mg **
Kurkumín (z Curcuma longa) 54 mg **
Výťažok z celej rastliny lucerny (Medicago sativa) 100 mg **
Procianidíny (z Vaccinum macrocarpon) 1,7 mg **
Gingerol (zo Zingiber officinale) 4,5 mg **
hesperidín (z Citrus aurantium) 30 mg **
Ginsenozid (z Panax ginseng) 7,5 mg **
Harpagozidy (z Harpagophytum procumbens) 0,9 mg **
*NRV: denný referenčný príjem pre dospelých. **NRV nie je špecifikovaná.


Upozornenie: Tento výživový doplnok nie je náhradou vyváženej a pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Neodporúča sa pre deti, tehotné a dojčiace ženy, osoby so známym zdravotným stavom alebo užívajúce lieky. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Ingredients: Obsahuje: objemové činidlo (celulózový gél), glukozamín sulfát chlorid draselný (kôrovce) 18 %, vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, metylsulfonylmetán 7,6 % [metylsulfonylmetán, protihrudkujúca látka (oxid kremičitý)], chondroitínsulfát 7,6 %, povlak {stabilizátory [kopolymér poly(vinylalkoholu)-poly(etylénglykolu) štepený, polyvinylalkohol], protihrudkujúce látky (mastenec, mono- a diglyceridy mastných kyselín), farbivo (oxidy a hydroxidy železa)}, extrakt z plodov čučoriedky (Vaccinium macrocarpon), extrakt zo živice kadidlovníka indického (Boswellia serrata), ChondrActiv® hydrolyzovaná chrupavka v prášku 2,8 %, protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý), bromelaín v prášku, lucerna (Medicago sativa) extrakt z celej rastliny, zázvorový extrakt [extrakt z odnoží zázvoru (Zingiber officinale), maltodextrín], kyselina L-askorbová, extrakt z odnože kurkumy (Curcuma longa), L-histidín, L-fenylalanín, hesperidín (z extraktu plodov Citrus aurantium), extrakt z koreňa čertovho pazúra (Harpagophytum procumbens), síran mangánatý, extrakt z koreňa ázijského ženšenu (Panax ginseng), K2VITAL® menachinón.

Vyrobené v závode, ktorý vyrába potraviny obsahujúce mlieko, vajcia, lepok, sóju, arašidy, stromové orechy, zeler, ryby, kôrovce, mäkkýše a oxid siričitý

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.