Biotech Arthro forte liquid orange 500 ml - 48007

27,79 €

Tekutý doplnok stravy s MSM, glukozamínom, chondroitínom, kyselinou hyalurónovou a kolagénom.
Vďaka svojej pomarančovej príchuti a tekutej konzistencii je dobrou voľbou pre tých, ktorí uprednostňujú menej tabletové výrobky.

Zloženie obsahuje trojicu glukozamín - chondroitín - MSM, doplnenú o kyselinu hyalurónovú sodnú a kolagén. Obsah 5000 mg hydrolyzovaného kolagénu v jednej dávke prekonáva len Arthro Forte nápojový prášok (v rámci radu Arthro Forte), ktorý obsahuje 5500 mg kolagénu v jednej dávke.

Ako, kedy a komu sa BioTechUSA Arthro Forte Liquid odporúča?

  • Pre dámy a pánov, ktorí vedú aktívny život.
  • Okrem pestrej stravy
  • Pre tých, ktorí hľadajú ľahko konzumovateľný tekutý prípravok alebo výživový doplnok.

V 1 dávke (30 ml):

  • 1000 mg MSM
  • 5000 mg kolagénu
  • 800 mg glukozamín hydrochloridu
  • 400 mg chondroitín sulfátu
  • 140 mg hyaluronátu sodného


narancsartho

Rovnako ako všetky ostatné produkty BioTech USA, aj Arthro Forte Liquid obsahuje bezpečné, starostlivo vybrané živiny.


Ako užívať BioTechUSA Arthro Forte Liquid?
Vypite jednu dávku (30 ml) denne! Pred konzumáciou pretrepte! Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Pri konzumácii tohto výrobku nezabudnite zvýšiť príjem tekutín!

Upozornenia . Výživový doplnok nie je náhradou vyváženej a pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Neodporúča sa pre tehotné a dojčiace ženy.

Zloženie : pitná voda, sirup z invertného cukru, hydrolyzovaný kolagén 16,7 %, metylsulfonylmetán 3,3 %, glukozamín hydrochlorid (z kôrovcov) 2,7 %, chondroitín sulfát (obsahuje oxid siričitý) 1,3 %, kyselina potravinárska (kyselina citrónová), hyaluronát sodný, aróma, konzervačná látka (kyselina sorbová), farbivo (karotény, beta-apo-8'-karotenal).

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.