Biotech H2O Q10 kapsuly 60 kapsúl - 36819

19,69 €

Kapsuly s obsahom antioxidantov a vo vode rozpustného Q10.

Srdce na prvom mieste!

Rozpustnosť H2O Q10 vo vode umožňuje rýchlejšie a účinnejšie vstrebávanie Q10. H2O Q10 sa odporúča najmä športovým nadšencom, ktorí vyžadujú vysokú odolnosť. Obsahuje aj dôležité antioxidanty, ako sú vitamíny C a E, selén a betakarotén.

100% bezlepkový!

Odporúčané dávkovanie: 1 kapsula denne s pohárom vody. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Účinné látky (denná dávka: 1 kapsula, počet dávok vo výrobku: 60)
1 kapsula denne (denná dávka: 60 mg denne) NRV* (1 kapsula)
Q10-koenzým 100 mg **
Vitamín C 60 mg 75%
Vitamín E 10 mg 84%
Beta-karotén 2 mg **
Selén 50 µg 91%

Upozornenie : Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Tento doplnok stravy nenahrádza vyváženú, pestrú stravu a zdravý životný štýl! Výrobok sa neodporúča užívať v prípade známych základných ochorení alebo pri užívaní liekov.

Ingredients: Zloženie: protihrudkujúca látka (fosforečnany vápenaté), betakarotén v prášku [betakarotén, antioxidanty (estery kyseliny askorbovej s mastnými kyselinami, alfa-tokoferol)], obal kapsuly [želatína, leštiaca látka (šelak), farbivá (oxidy a hydroxidy železa), regulátor kyslosti (hydroxid amónny), regulátor kyslosti (hydroxid draselný)], instantný koenzým Q10 [koenzým Q10 10,3 %, emulgátor: lecitíny, maltodextrín), kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferylacetát, seleničitan sodný.

Vyrobené v závode, ktorý vyrába potraviny obsahujúce mlieko, vajcia, lepok, sóju, kôrovce, oxid siričitý a orechy.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.