BioTech USA vitamín B-Komplex 60 ks - 46221

14,39 €

B-Complex je viac ako len obyčajný doplnok vitamínov skupiny B, pretože obsahuje minerály, ďalšie vitamíny a bylinné extrakty. Jeho zložky zohrávajú úlohu v dôležitých procesoch v našom tele.

Pre koho sa B-Complex odporúča?

  • Ženám a mužom, ktorí vedú aktívny život.
  • Tiež pre ľudí, ktorí dodržiavajú vyváženú stravu.
  • Ľuďom, ktorí hľadajú doplnok stravy, ktorý možno užívať každý deň.

POKOŽKA, VLASY, NECHTY
Vitamín A, biotín a riboflavín (vitamín B2) v tomto výrobku sa podieľajú na udržiavaní normálneho stavu pokožky. Meď prispieva k normálnej pigmentácii pokožky a vlasov. Okrem biotínu prispieva k udržaniu normálneho stavu vlasov aj selén. Ten prispieva aj k udržaniu normálneho stavu nechtov. Prípravok obsahuje aj folát, ktorý sa podieľa na normálnej syntéze aminokyselín. Artalát kyseliny listovej vo výrobku je výlučne L-metylfolát vápenatý.

ENERGY
Riboflavín (vitamín B2), železo, mangán a vitamín C sa tiež podieľajú na normálnej tvorbe energie v metabolických procesoch.

BONDY
Vitamín D a mangán prispievajú k udržaniu zdravých, normálnych kostí, čo podporuje aj vitamín C, ktorý je vo výrobku tiež prítomný.

IMUNERRENDER
Vitamíny A a C, selén, meď a železo sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému.

ANTIOXIDAČNÝ ÚČINOK
Vitamíny A a C, riboflavín (vitamín B2), mangán, meď a selén prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom. Meď je vo výrobku prítomná v organickej forme.

SILA PRÍRODY
Komplexný produkt B-komplexu s obsahom ženšenu, bioflavonoidov a extraktu zo semien guarany, prírodného zdroja kofeínu.

Účinné látky: Ženšen, ženšen, ženšen, ženšen, ženšen, ženšen, ženšen:
Denná dávka: 2x1 kapsula
Počet dávok vo výrobku: 30

2 kapsuly

NRV*
(2 kapsule)

Tiamín (vitamín B1) 75 mg 6818%
Riboflavín (vitamín B2) 40 mg 2857%
Niacín (ako nikotínamid) 75 mg 469%
Kyselina pantoténová (vitamín B5) 100 mg 1667%
Vitamín B6 25 mg 1786%
Kyselina listová 400 µg 200%
Vitamín B12 200 mcg 8000%
Vitamín A 1600 mg 200%
Vitamín C 500 mg 625%
Vitamín D 10 mcg 200%
Vitamín E 67 mg 558%
Biotín 75 mg 150%
Železo 17 mg 121%
Meď 2 mg 200%
Chróm 25 µg 63%
Selén 50 mg 91%
Hesperidín (z extraktu z plodov Citrus aurantium) 40 mg
extrakt z koreňa kórejského ženšenu 50 mg **
Výťažok zo semien guarany 50 mg **

*Denná referenčná dávka pre dospelých.

**NRV nie je špecifikovaná.

Odporúčanádávka: 2 kapsuly denne. Neprekračujte odporúčanú dávku.

UPOZORNENIA: Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Tento výživový doplnok nepoužívajte ako náhradu vyváženej a pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Neodporúča sa pre deti a tehotné alebo dojčiace ženy. Výrobok obsahuje kofeín (10,3 mg/2 kapsuly)!

Zloženie: Obsahuje kofeín, ktorý je vhodný pre deti a mládež: Kyselina L-askorbová, obal kapsuly [želatína, leštiaca látka (šelak), farbivo (oxidy a hydroxidy železa), regulátor kyslosti (hydroxid amónny), regulátor kyslosti (hydroxid draselný)], DL-alfa-tokoferylacetát [DL-alfa-tokoferylacetát, protihrudkujúca látka (oxid kremičitý)], D-pantotenát vápenatý, prípravok z extraktu guarany [extrakt zo semien guarany(Paullinia cupana), kofeín], objemové činidlo (celulózový gél), tiamín mononitrát, nikotínamid, fumaran železnatý, extrakt z koreňa kórejského ženšenu (Panax ginseng), hesperidín(Citrus aurantium extrakt z ovocia), riboflavín [riboflavín, objemové činidlo (hydroxypropylmetylcelulóza)], pyridoxínhydrochlorid, protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý), kyanokobalamín, retinylacetát [stabilizátor (arabská guma), retinylacetát, antioxidant (alfa-tokoferol), protihrudkujúca látka (fosforečnany vápenaté)], glukonát meďnatý (II), seleničitan sodný, cholekalciferol, L-metylfolát vápenatý, chlorid chromitý (III), D-biotín.

Vyrobené v závode, ktorý vyrába potraviny obsahujúce mlieko, vajcia, lepok, sóju, kôrovce, oxid siričitý a orechy.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.