Biotech vápnik-zinok-horčík tablety 100 tabliet - 20053

10,49 €

Často sa ani nezamýšľame nad tým, koľko maličkostí potrebujeme na to, aby naše telo správne fungovalo: aby sme zvládali každodenné úlohy, efektívne sa vyrovnávali so stresom alebo mali dostatok energie na dobrý tréning! Jedným z týchto nevyhnutných malých pokladov sú napríklad minerály, ktorých prínos by sa dal vymenovať na dlhý zoznam!

Pre koho odporúčame BioTechUSA Vápnik Zinok Horčík?

  • Pre vás, ak hľadáte ľahko dávkovateľný, tabletový produkt
  • Pre vás, ak je dôležité udržať si zdravé kosti a svaly

1 dávka (2 tablety ):

  • 600 mg vápnika
  • 200 mg horčíka
  • 9,6 mg zinku
  • 469 mg fosforu

Vápnik
Vápnik je nevyhnutný na udržanie normálnej funkcie kostry a zubov, a preto je pre ich zdravie mimoriadne dôležitý.Zohráva tiež dôležitú úlohupri delení a špecializácii buniek,normálnych metabolických procesoch produkujúcich energiu a normálnom prenose vzruchových signálov a prispieva k normálnej funkcii svalov a normálnej činnosti tráviacich enzýmov.

Horčík
Horčík jepotrebný prestovky fyziologickýchprocesov a podobne ako vápnik a fosfor prispieva k udržaniu zdravých kostí a normálneho chrupu, pričom prispieva aj k zníženiu únavy a vyčerpania, správnemu fungovaniu nervového systému, udržaniu rovnováhy elektrolytov a normálnej činnosti svalov.Zohráva tiežúlohu pri normálnej syntéze bielkovín, ktoráje predpokladom budovania svalovej hmoty!

Zinok
Zinok je ďalším zo stavebných prvkov nášho tela. Zinok prispieva k normálnej duševnej činnosti a podieľa sa na normálnom metabolizmemakroživín. Zohráva tiež úlohu pri normálnej syntéze bielkovín a prispieva k udržaniu normálnej štruktúry kostí a dokonca aj k normálnemu fungovaniu imunitného systému. Ako antioxidant prispieva aj k ochranebuniek predoxidačným stresom. Tým sa však jeho všestrannosť nekončí, pretože zinok prispieva aj k udržaniu normálneho stavu vlasov, pokožky a nechtov a normálneho zraku.

Fosfor
Podobne ako vápnik sa aj fosfor podieľa na udržiavaní normálnej štruktúry kostí a zubov, na normálnych metabolických procesoch produkujúcich energiu a na správnom fungovaní bunkových membrán.

Účinné látky: 1 dávka: 2 tablety 1 tableta NRV*
Vápnik 600 mg 75%
Fosfor 469 mg 67%
Horčík 200 mg 53%
Zinok 9,6 mg 96%
*Denný referenčný príjem pre dospelých.

Vápnik zinok horčík tablety obsahujú bezpečné, starostlivo vybrané zložky akovšetky ostatné produktyBioTechUSA.

Návod na použitie: Užívajte 2 tablety denne s dostatočným množstvom tekutín. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Upozornenia. Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Prípravok sa neodporúča tehotným a dojčiacim ženám.

Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Výživový doplnok nie je náhradou vyváženej, pestrej stravy a zdravého životného štýlu! Neodporúča sa pre tehotné alebo dojčiace ženy.

Ingredients: Soli vápnika s kyselinou ortofosforečnou, objemové činidlo (celulózový gél), oxid horečnatý, povlak {stabilizátory [poly(vinylalkohol)-poly(etylénglykol) rozvetvený kopolymér, polyvinylalkohol], protihrudkujúce látky (mastenec, mono- a diglyceridy mastných kyselín)}, protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý), oxid zinočnatý.

Vyrobené v závode, ktorý vyrába potraviny obsahujúce mlieko, vajcia, lepok, sóju, arašidy, stromové orechy, zeler, ryby, kôrovce, mäkkýše a oxid siričitý.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.