Biotech Vegan multivitamín 60 tabliet - 88618

20,59 €

SUPER DOPLNOK K VEGÁNSKEJ STRAVE

Vegánske multivitamínové tablety obsahujú 12 vitamínov a 10 minerálov, ktoré sú ideálne pre vegánsku alebo vegetariánsku stravu. Ale, samozrejme, sú skvelé aj pre diéty obsahujúce živočíšne zložky!

Je premyslene zostavený tak, aby podporoval vegánske potreby, vrátane zvýšeného množstva vitamínu B2, B12 a selénu. Takže okrem pravidelného pohybu a vyváženého stravovania môžete pridať k svojej vitamínovej suplementácii aj niečo navyše.

veganmultivitamin

IMMUNRENDSER
Okrem kyseliny listovej prispievajú k normálnemu fungovaniu imunitného systému aj vitamíny A, D, C, B6 a B12, ako aj zinok, železo a selén.

KOSTI, CIEVY A CHRUPAVKY
Obsah vitamínu D vo výrobku, ako aj vápnika, zinku, horčíka, fosforu a mangánu prispieva k udržaniu zdravých a normálnych kostí. Vitamín C vo výrobku prispieva k normálnej tvorbe kolagénu, a tým k udržaniu normálnej štruktúry kostí, ciev a chrupaviek.

IZMOK
Vápnik a horčík v tomto výrobku podporujú normálnu funkciu svalov, zatiaľ čo vitamín D prispieva k udržaniu zdravej funkcie svalov.

KOŽA A KOSTI
Spomedzi účinných látok tohto multivitamínu prispieva biotín k udržaniu normálneho stavu vlasov, zatiaľ čo zinok a selén prispievajú k udržaniu normálneho stavu vlasov a nechtov.

ENERGIA
Výrobok obsahuje niacín (vitamín B3), riboflavín (vitamín B2), vitamíny B6, B12, tiamín (vitamín B1), biotín (vitamín B7), kyselinu pantoténovú, vitamín C, železo, vápnik a horčík, fosfor, mangán a jód sa podieľajú na normálnych metabolických procesoch produkujúcich energiu a vitamín C, niacín, riboflavín, kyselina pantoténová, kyselina listová, vitamín B6, vitamín B12,
ANTIOXIDAČNÝ ÚČINOK
Vitamíny E, C, riboflavín (vitamín B2), zinok, mangán a selén v tomto výrobku prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom.

Pre koho je Vegan Multivitamín odporúčaný?

  • Ľuďom, ktorí vedú aktívny život
  • Pre tých, ktorí hľadajú komplexný multivitamín na doplnenie vyváženej stravy
  • Na doplnenie vegánskej alebo vegetariánskej stravy

Denná dávka: 1 tableta
Počet dávok: 60

1 tableta

NRV**
(1 tableta)

Vitamín A 1650 μg 206%
Vitamín C 120 mg 150%
Vitamín D 10 μg 200%
Vitamín E 13,4 mg 112%
Tiamín 3 mg 273%
Riboflavín 4 mg 286%
Niacín (ako nikotínamid) 30 mg 188%
Vitamín B6 3 mg 214%
Kyselina listová 400 μg 200%
Vitamín B12 25 μg 1000%
Biotín 15 μg 30%
Kyselina pantoténová 10 mg 167%
Vápnik 120 mg 15%
Fosfor 105 mg 15%
Železo 17 mg 121%
Jód 150 μg 100%
Horčík 100 mg 27%
Zinok 15 mg 150%
Selén 50 μg 91%
Mangán 4 mg 200%
Chróm 15 μg 38%
Molybdén 15 μg 30%
** Referenčná hodnota živín pre dospelých.

Odporúčanýpríjem . Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Zloženie: Obsahuje soli vápnika s kyselinou ortofosforečnou, objemové činidlo (celulózový gél), oxid horečnatý, kyselinu L-askorbovú, fumaran železnatý, povlakové {stabilizátory [okyslený kopolymér poly(vinylalkohol)-poly(etylénglykol), polyvinylalkohol], protihrudkujúce látky (mastenec, mono- a diglyceridy mastných kyselín), farbivá (oxidy a hydroxidy železa)}, protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý), DL-alfa-tokoferylacetát [DL-alfa-tokoferylacetát, protihrudkujúca látka (oxid kremičitý)], nikotínamid, oxid zinočnatý, retinylacetát [stabilizátor (arabská guma)], retinylacetát, antioxidant (alfa-tokoferol), protihrudkujúca látka (fosforečnany vápenaté)], síran manganatý, seleničitan sodný, D-pantotenát vápenatý, riboflavín [riboflavín, objemové činidlo (hydroxypropylmetylcelulóza)], prípravok vitamínu D [kukuričný škrob, zahusťovadlo (arabská guma)], protihrudkujúca látka (oxid kremičitý), antioxidanty (askorbát sodný, extrakt bohatý na tokoferol), cholekalciferol], molybdén sodný [molybdén (VI)], tiamín mononitrát, pyridoxín hydrochlorid, kyanokobalamín, L-metylfolát vápenatý, jodid draselný, chlorid chromitý (III), D-biotín.

Vyrobené v závode, ktorý vyrába potraviny obsahujúce mlieko, vajcia, lepok, sóju, arašidy, orechy, zeler, ryby, kôrovce, mäkkýše a oxid siričitý.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.