Biotta organická zeleninová šťava Breuss 100% 500 ml - 44345

7,29 €

Dlho predtým, ako sa rozšírili slová detox alebo očista, vytvoril Rudolf Breuss zeleninovú šťavu, ktorá bola ideálnou voľbou pre diéty, a najmä pre diéty s pôstom. Breuss bol teda skutočný inovátor, ktorý predbehol svoju dobu. Zeleninové šťavy Biotta Breuss sú hlavným vývozným produktom spoločnosti Biotta.

Biotta - očista pre nový pocit ľahkosti!

Biotta je švajčiarskym priekopníkom v oblasti prírodných ovocných a zeleninových štiav. Ako trvalo udržateľný výrobca sa vždy snažila dať ľuďom ochutnať zdravie prírody v každom dúšku.

Ako trvalo udržateľný výrobca si od roku 1957 kladú za cieľ dať ľuďom chuť prírody v každom dúšku ovocných a zeleninových štiav Biotta. Preto sa zameriavajú najmä na ekologické výrobky, vysoké štandardy kvality a skvelú chuť.

Špeciálnu receptúruBiotta BIO Breuss Original 100% zeleninovej šťavy vyvinul pred desiatkami rokov rakúsky naturopat Rudolf Breuss. Spoločnosť Biotta si udržiava celosvetové práva na výrobu tejto exkluzívnej Breussovej šťavy a zostáva v úzkom kontakte s rodinou a potomkami Rudolfa Breussa. Presná receptúra šťavy zostáva dobre stráženým tajomstvom. Ale len pre zaujímavosť, obsahuje len prvotriednu bio zeleninu, dokonca ani soľ. Šťava je skutočným zdrojom draslíka, ktorý pomáha udržiavať zdravý krvný tlak.

Breuss Original - dôverujte originálu Dávno predtým, ako sa rozšírili slová detox alebo očista, vytvoril Rudolf Breuss zeleninovú šťavu, ktorá bola ideálnou voľbou pre diéty, najmä pre diéty nalačno. Breuss bol skutočný inovátor, ktorý výrazne predbehol svoju dobu. Zeleninové šťavy Biotta Breuss sú popredným vývozným produktom spoločnosti Biotta. Predaj výrobkov Biotta Breuss v roku 2019 naďalej rástol. Jedným z hlavných dôvodov je celosvetová sláva Rudolfa Breussa a jedinečný výrobok, ktorý má spoločnosť Biotta výhradné právo predávať pod názvom Breuss.

Prínosy: V roku 2018 sa na trhu objavilo viacero produktov, ktoré sú v súlade s požiadavkami Európskej únie:

  • Originálna chuť, ktorá dobyla svet.
  • Ideálny pri diétach a pôstnych kúrach.
  • NOVÝ, moderný vzhľad a prezentácia diela Rudolfa Breussa, inovátora detoxikácie.
  • Výrobok uznávaný po celom svete.
  • Rôzne benefity vďaka množstvu rastlinných živín: antioxidanty, antimikrobiálne, imunomodulačné a antikoagulačné zložky.
  • Zeleninová šťava vyrobená z piatich rôznych druhov ekologicky pestovanej zeleniny - Pomáha udržiavať acidobázickú rovnováhu v tele

Zloženie: šťava z červenej repy, mrkvová šťava, zelerová šťava, zemiaková šťava, reďkovková šťava, fermentované mlieko.

Viac informácií
Hodnoty

100 ml

kj 151 kJ

kcal 36 kcal

tuky 0 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g

sacharidy 8 g

z toho cukry 6 g

bielkoviny 1 g

soľ 0,08 g

Krajina pôvodu: Švajčiarsko
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.