Biotta organická zeleninová šťava Breuss antioxidant 500 ml - 88129

8,09 €

Vďaka vysokému obsahu vitamínu C pomáha Biotta Breuss Antioxidant Drink posilňovať obranyschopnosť buniek a pomáha viazať voľné radikály. Receptúra založená na priaznivých účinkoch Breussovej zeleninovej šťavy a bobuľovín je mimoriadne bohatá na prírodné antioxidanty a obsahuje vysoký podiel zeleniny.

Breussove šťavy obsahujú rôzne druhy zeleniny bohaté na rastlinné živiny, minerály a vitamíny, ktoré sú mimoriadne prospešné pre zdravie. Takzvané bioaktívne látky získané z rôznych druhov zeleniny tvoria dokonalú zmes, a preto má konzumácia zeleninových štiav mnoho výhod. Sortiment Biotta Breuss je bohatý na tieto živiny: - Antokyány/Betacionín - Karotén - Éterické oleje - Glukozinoláty Odborníci na výživu odporúčajú konzumovať čo najviac a najrozmanitejších druhov zeleniny, pretože každá z nich je bohatá na iné bioaktívne živiny.

Breuss Antioxidant - produkt bohatý na antioxidanty Funkčné potraviny, prirodzene: V každodennom živote vystavujeme naše telo širokému spektru vonkajších vplyvov, ktoré môžu urýchliť proces starnutia buniek a prispieť k vzniku rôznych ochorení. Vďaka vysokému obsahu vitamínu C pomáha nápoj Biotta Breuss Antioxidant posilňovať obranyschopnosť buniek a pomáha viazať voľné radikály. Receptúra založená na Breussovej zeleninovej šťave a priaznivých účinkoch bobuľovín je mimoriadne bohatá na prírodné antioxidanty a obsahuje vysoký podiel zeleniny.

Prínosy:

  • Prírodné antioxidanty pomáhajú viazať voľné radikály.
  • Zachytávače voľných radikálov sú prírodným zdrojom antioxidantov.
  • Všetky výhody prírodných antioxidantov a všetky vlastnosti ovocných štiav.
  • Pomáha chrániť bunky pred oxidačným stresom.
  • Jeden pohár (200 ml) poskytuje 20 % dennej odporúčanej dávky vitamínu C.
  • Moderný vzhľad.

Na základe pôvodnej receptúry Rudolfa Breussa

Špeciálnu receptúru Biotta BIO Breuss Antioxidant 100% ovocno-zeleninová šťava vyvinul pred desiatkami rokov rakúsky naturopat Rudolf Breuss. Biotta si udržiava svetové práva na túto exkluzívnu Breussovu šťavu a zostáva v úzkom kontakte s rodinou a potomkami Rudolfa Breussa. Presná receptúra šťavy zostáva dobre stráženým tajomstvom. Ale len pre zaujímavosť, obsahuje len prvotriednu bio zeleninu, dokonca ani soľ. Šťava využíva silu tmavých bobúľ v kombinácii s originálnou Breussovou zeleninovou zmesou. Prírodný antioxidant z BIO ovocia a zeleniny.

Zloženie: šťava z červenej repy, mrkvová šťava, zelerová šťava, zemiaková šťava, šťava z kivi, grapefruitová šťava, šťava z čiernych ríbezlí, čučoriedková šťava, višňová šťava, fermentované mlieko.

Viac informácií
Hodnoty

100 ml

kj 190 kJ

kcal 45 kcal

tuky 0,2 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g

sacharidy 10,1 g

z toho cukry 9,2 g

bielkoviny 0,7 g

soľ 0,03 g

Krajina pôvodu: Švajčiarsko
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.