Biotta organická zemiaková šťava 500 ml - 44346

8,19 €

Používajú sa surové organické zemiaky prvotriednej kvality. Chuť je mimoriadne jemná a príjemná.

Biotta - čistí pre nový pocit ľahkosti!

Biotta je švajčiarsky priekopník v oblasti prírodných ovocných a zeleninových štiav. Ako trvalo udržateľný výrobca sa vždy snažili dať ľuďom ochutnať zdravie prírody v každom dúšku.

Ako trvalo udržateľný výrobca si od roku 1957 kladú za cieľ dať ľuďom chuť prírody v každom dúšku ovocných a zeleninových štiav Biotta. Preto sa zameriavajú najmä na ekologické výrobky, vysoké štandardy kvality a vynikajúcu chuť.

Šťavy Biotta sa vyrábajú z toho najlepšieho ovocia a zeleniny. Veľa sa premýšľalo o tom, ako čo najlepšie skombinovať prírodné vlastnosti ovocia, zeleniny, hľúz a koreňov, aby sa vytvorili výživné zmesi džúsov a kompletný wellness balíček.

Na čele prémiových BIO štiav už viac ako 65 rokov!

V spolupráci s vedcami v oblasti výživy vyvinuli receptúru na zemiakovú šťavu prémiovej kvality s použitím surových BIO zemiakov. Závod Biotta, ktorý sa nachádza na južnom brehu Bodamského jazera, zásobujú čerstvo zozbieranými zemiakmi ekologickí poľnohospodári v regióne. Zemiaková šťava Biotta BIO sa vyrába bez umelých prísad a najlepšie bio zemiaky sa s láskou lisujú, aby sa získala prírodná zeleninová šťava obohatená o sladké korenie. Výsledná prémiová šťava je mimoriadne jemná a príjemná.

Zemiaková šťava je dokonalou kombináciou vitamínov B, C, K, fosforu, železa, horčíka, draslíka a antioxidantov, ako aj aminokyselín a bielkovín, vďaka čomu je jedným z najsilnejších posilňovačov imunity. Jeho pravidelná konzumácia dokáže prečistiť krv, normalizovať krvný obeh, znížiť hladinu cholesterolu a zmierniť zápaly v tele.

Prečo odporúčame Biotta BIO zemiakovú šťavu?

  • Vyrobený zo 100 % švajčiarskej bio zeleniny.
  • Je bohatá na prírodný draslík.
  • Vegánska, bez lepku a laktózy.
  • Vyrobené vo Švajčiarsku.

Zloženie: zemiaková šťava fermentovaná s kyselinou mliečnou, feniklová šťava, regulátor kyslosti ,prírodná kyselina mliečna

Viac informácií
Hodnoty

100 ml

kj 300 kJ

kcal 70 kcal

tuky 0 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g

sacharidy 16 g

z toho cukry 4,5 g

bielkoviny 1,5 g

soľ 0 g

Krajina pôvodu: Švajčiarsko
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.