Botivio soľ do kúpeľa s epsomskou soľou a bylinkami v organzovom vrecúšku 300 g - 92988

8,09 €

Relaxujte s bylinným, svalovo uvoľňujúcim čajovým kúpeľom BOTIVIO! Hlavnou účinnou zložkou kúpeľovej soli je epsomská soľ (horká soľ, síran horečnatý), veľmi obľúbený liečivý prostriedok. Obsahuje tiež himalájsku soľ, nechtík lekársky, čajovú ružu a zelený čaj. Má množstvo priaznivých účinkov: uvoľňuje stres, pôsobí protizápalovo, zmierňuje bolesti svalov a kĺbov, zjemňuje pokožku, čistí pokožku. Nehovoríme teda len o soli do kúpeľa pre potešenie.

Zloženie: epsomská soľ (síran horečnatý), himalájska soľ, organický list zeleného čaju (list kamélie sinensis)*, okvetné lístky ruže, kvet nechtíka lekárskeho * ekologicky pestované zložky

Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu priameho slnečného svetla.

Použitie: Naplňte organzové vrecúško, ktoré je súčasťou čajového kúpeľa, soľou do kúpeľa a použite ju ako vodu do kúpeľa, do kúpeľa nôh alebo do sedacieho kúpeľa. Len na vonkajšie použitie! Do vane s vodou pridajte 1-3 polievkové lyžice kúpeľovej soli a po kúpeli sa osprchujte čistou vodou, aby slaná voda nevysušila pokožku. Na vrch môžete nakvapkať aj svoj obľúbený esenciálny olej.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.