Botivio namuli čaj s telovým mliekom s borákom 250 ml - 92986

10,79 €

Prírodné telové mlieko so zeleným čajom Prírodné zložky robia tento produkt veľmi šetrným k pokožke. Vďaka za studena lisovaným organickým olejom z jojoby a hroznových semienok je pre pokožku veľmi výživné, ale rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke pocit mastnoty. Obsahuje organický citrón, organickú indickú citrónovú trávu a organické esenciálne oleje z čajovníka. Odporúča sa pre všetky typy pleti, ale obzvlášť vhodný je pre mastnú, aknóznu a citlivú pleť. Zlepšuje štruktúru pleti, pomáha pri prekrvenej pleti, regulácii mazových žliaz. Aromaterapeutické účinky: relaxačné, povzbudzujúce, upokojujúce, energizujúce, vyrovnávajúce.

Vôňa: svieža, citrónová, zeleno-drevitá.

Zložky: - olej z listov, - olej z listov, - olej z listov, - olej z listov: Organický odvar zo zeleného čaju (aqua, list kamélie čínskej*), organický jojobový olej (olej zo semien simmondsia chinensis)*, organický olej z hroznových jadierok (olej vitis vinifera)*, metylglukóza sesquistearát (rastlinný, emulgátor bez PEG), glycerín (rastlinný, zvlhčovadlo bez palmového oleja), kyselina dehydroxyoctová**, kyselina benzoová**, kyselina sorbová**, benzylalkohol**, organický esenciálny olej z citróna (olej z kôry citrus limon)*, organický esenciálny olej z citrónovníka indického (olej z levandule cymbopogon flexuosus)*, organický austrálsky čajovníkový esenciálny olej (olej z listov melaleuca alternifolia)*, xantánová guma (prírodné zahusťovadlo), vitamín E (tokoferol), kyselina mliečna (kyselina mliečna, regulátor kyslosti), d-limonén***, citral***, geraniol***, izoeugenol***, d-limonén***, eugenol***, linalool***, dl-citronellol*** * zložka z ekologického poľnohospodárstva ** konzervačná látka schválená v prírodnej kozmetike *** prírodná zložka esenciálneho oleja

Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu priameho slnečného svetla Použitie: len na vonkajšie použitie. Používajte po 3 mesiacoch tehotenstva, počas dojčenia a pre deti od 1 roka! Tento výrobok neobsahuje fotosenzibilizujúcu molekulu, ktorá sa nachádza v citrónovom esenciálnom oleji. Môže sa používať, aj keď je vaše telo vystavené dlhodobému slnečnému žiareniu alebo ak sa chodíte opaľovať. Výrobok je kozmetický výrobok, nie liečivo. Napumpujte požadované množstvo do dlane a rovnomerne ho rozotrite po pokožke, potom ho nechajte vstrebať!

Tip: Ideálny doplnok k sprchovému gélu BOTIVIO Namuli Namuli Tea Borage-Deep.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.