Botivio prírodný dezodorant levanduľa šetrný k pokožke 50 ml - 92990

6,79 €

Prírodný guľôčkový dezodorant s vôňou levandule a čajovníka. Na dezodoráciu a starostlivosť o pokožku. Nebráni prirodzenému poteniu, ale pri používaní spomaľuje rozklad potu, a tým aj vznik zápachu, bez poškodenia prirodzenej kožnej flóry. Neobsahuje alkohol, hliník, ropné deriváty, parabény, silikón a sódu bikarbónu. Nevysušuje, obsahuje organický olej z čajovníka, ktorý je antioxidantom a vysoko hydratuje.

Je aromatizovaný esenciálnymi olejmi z ekologického poľnohospodárstva, pričom využíva skvelé prírodné liečivé vlastnosti zložiek esenciálnych olejov, ako sú: protiplesňové, antibakteriálne, antiseptické, čistiace, antivírusové, antiperspiračné, protizápalové, regenerujúce pokožku. Vo všetkých našich výrobkoch používame bezpečné riedenie éterických olejov. Tento dezodorant obsahuje organickú levanduľu a organické esenciálne oleje z čajovníka. Odporúča sa pre každého, ale obzvlášť vhodný pre citlivú, podráždenú a suchú pokožku podpazušia.

Zloženie: Voda (aqua), organický čajovníkový olej (olej z kamélie čínskej)*, trietylcitrát (účinná dezodoračná látka), ricínoleát zinočnatý (dezodoračná látka), polyglyceryl-6 stearát (a) polyglyceryl-6 behenát (bez PEG, rastlinný emulgátor), kyselina dehydroxyoctová**, kyselina benzoová**, kyselina sorbová**, benzylalkohol**, cetylalkohol (rastlinná látka zvyšujúca konzistenciu), kyselina mliečna (kyselina mliečna, regulátor kyslosti), xantánová guma (prírodné zahusťovadlo), glycerylkaprilát (antimikrobiálna látka), organický levanduľový esenciálny olej (olej z levandule úzkolistej)*, organický čajovníkový esenciálny olej (olej z listov melaleuky striedavej)*, citral***, citronelol***, eugenol***, geraniol***, izoeugenol***, limonén***, linalool*** * ekologicky pestovaná zložka ** konzervačná látka schválená na použitie v prírodnej kozmetike *** prírodná zložka esenciálneho oleja

Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste mimo dosahu priameho slnečného svetla.

Použitie: Guľôčkový dezodorant používajte na čistú a suchú pokožku! Na aplikáciu by mali stačiť dve rolky. Počkajte, kým sa vstrebe a po 1-2 minútach si oblečte oblečenie! Môže sa nanášať opakovane niekoľkokrát denne. Tip: Ak nepoužívate prírodný dezodorant pravidelne, doprajte výrobku aspoň 1-2 týždne, aby mohol pôsobiť! Najskôr sa naštartujú detoxikačné procesy, pretože potné žľazy sa konečne neuzatvárajú, takže na začiatku používania nemusíte byť spokojní s dezodoračným účinkom. Ak sa však nevzdáte hneď na začiatku, budete mať možnosť, aby sa vaše telo preplo na prírodný dezodorant bez obsahu hliníka a vy pocítite, že funguje.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.