Botivio sencha čaj osviežujúce telové mlieko 250 ml - 92987

10,79 €

Prírodné telové mlieko so zeleným čajom Prírodné zložky robia tento produkt veľmi šetrným k pokožke. Vďaka prírodným zložkám je tento výrobok veľmi šetrný k pokožke. Vďaka za studena lisovaným organickým olejom z jojoby a hroznových semienok je pre pokožku veľmi výživný, ale zároveň sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pokožke pocit mastnoty. Obsahuje organickú mätu piepornú, organický rozmarín a bergamotové esenciálne oleje. Odporúča sa pre všetky typy pokožky, ale obzvlášť vhodný je pre svrbiacu, podráždenú a mdlú pokožku. Vyživuje a hydratuje mdlú pokožku, stimuluje a zlepšuje krvný obeh. Aromaterapeutické účinky: povzbudzujúce, stimulujúce, koncentrácia, krvný obeh.

Vôňa: svieža, citrusová, chladivá, zelená bylinná, gáfrová.

Ingredients: organický nálev zo zeleného čaju (voda, list kamélie čínskej*), organický jojobový olej (olej zo semien simmondsia chinensis)*, organický olej z hroznových jadier (olej z viniča hroznorodého)*, metylglukóza sesquistearát (rastlinný emulgátor bez PEG), glycerín (rastlinný zvlhčovač bez palmového oleja), kyselina dehydroxyoctová**, kyselina benzoová**, kyselina sorbová**, benzylalkohol**, bergamotový esenciálny olej (olej z kôry citrus aurantium bergamia), organický esenciálny olej z mäty piepornej (mentha piperita leaf oil)*, organický esenciálny olej z rozmarínu lekárskeho (rosmarinus officinalis leaf oil)*, xantánová guma (prírodné zahusťovadlo), vitamín E (tokoferol), kyselina mliečna (kyselina mliečna, regulátor kyslosti), linalol***, geraniol***, d-limonén***, citral*** * organicky pestovaná zložka ** konzervačná látka schválená na použitie v prírodnej kozmetike *** prírodná zložka z esenciálnych olejov

Skladovanie: v suchu, chlade, mimo dosahu priameho slnečného svetla

Použitie: len na vonkajšie použitie! Nepoužívať v tehotenstve a pri dojčení! Neodporúča sa pre deti do 6 rokov a ak trpíte epilepsiou. (Je pravda, že aj tu používame bezpečný pomer riedenia, ale odporúčame opatrnosť.) V uvedených prípadoch použite radšej naše telové mlieko Borurah-Deric, ktoré má tiež osviežujúci a koncentráciu podporujúci účinok. Tento výrobok neobsahuje fotosenzibilizujúcu molekulu, ktorá sa nachádza v bergamotovej silici. Neváhajte ho používať, aj keď je vaše telo vystavené dlhodobému slnečnému žiareniu alebo ak sa chystáte opaľovať. Výrobok je kozmetický a nie liečivý produkt. Napumpujte požadované množstvo do dlane a rovnomerne ho rozotrite po pokožke, potom ho nechajte vstrebať!

Tip: Perfektný doplnok k osviežujúcemu sprchovému gélu BOTIVIO Sencha Tea Awakening.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.