Botivio wulu tea dreamy telové mlieko 250 ml - 92985

10,79 €

Prírodné telové mlieko so zeleným čajom Prírodné zložky robia tento produkt veľmi šetrným k pokožke. Vďaka za studena lisovaným organickým olejom z jojoby a hroznových semienok je pre pokožku veľmi výživné, ale rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke pocit mastnoty. Obsahuje 100 % čisté organické esenciálne oleje z levandule, kuby a kadidlovníka. Odporúča sa pre všetky typy pleti, ale obzvlášť vhodný je pre citlivú pleť so sklonom k zápalom a začervenaniu. Regeneruje bunky, pôsobí protizápalovo, upokojuje podráždenú pokožku. Aromaterapia: upokojujúca, uvoľňujúca, odbúravajúca stres, podporujúca spánok, relaxačná. Vôňa: kvetinová, mierne citrusová, korenistá, drevitá.

Zložky: - aromatická vôňa, ktorá sa vyznačuje jemnou vôňou: Organický nálev zo zeleného čaju (voda, list kamélie čínskej*), organický jojobový olej (olej zo semien simmondsia chinensis)*, organický olej z hroznových jadierok (olej vitis vinifera)*, metylglukóza sesquistearát (rastlinný emulgátor bez PEG), glycerín (rastlinný zvlhčujúci prostriedok bez palmového oleja), kyselina dehydroxyoctová**, kyselina benzoová**, kyselina sorbová**, benzylalkohol**, organický levanduľový esenciálny olej (olej z levandule úzkolistej)*, éterický olej z kubébového korenia (olej z plodov litsea cubeba), xantánová guma (prírodné zahusťovadlo), vitamín E (tokoferol), éterický olej z borovicovej živice (boswellia carterii), kyselina mliečna (kyselina mliečna, regulátor kyslosti), citral***, dl-citronellol***, d-limonén***, geraniol***, linalool*** * zložka z ekologického poľnohospodárstva ** konzervačná látka schválená na použitie v prírodnej kozmetike *** zložka z prírodných esenciálnych olejov

Skladovanie: v suchu, chlade, mimo dosahu priameho slnečného svetla

Použitie: len na vonkajšie použitie! Môže sa používať po 3 mesiacoch tehotenstva a počas dojčenia. Bezpečné pre deti staršie ako 3 roky! Výrobok je kozmetický výrobok, nie je liekom. Napumpujte požadované množstvo do dlane, rovnomerne rozotrite po pokožke a nechajte vstrebať!

Tip: Ideálny doplnok k sprchovému gélu BOTIVIO WuLu Tea Dream Bringer.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.