Rizotta spoločnosti Casale Paradiso sú prírodné, vyrábané z čistej ryže Carnaroli a sušenej zeleniny a byliniek pestovaných na vlastnom pozemku. Rizoto neobsahuje žiadne konzervačné látky, prísady, dochucovadlá a je prirodzene bezlepkové. Nie je potrebná žiadna príprava, stačí len vriaca voda, morská soľ a olivový olej. Vyžadujú si 16 až 18 minút varenia. Sú bohaté na prírodné chute, ideálne na hlavné rodinné jedlá alebo aj ako príloha. Zloženie.
PRÍPRAVA: Obsah balenia vložte do veľkého nepriľnavého hrnca a pridajte 1 l vriacej vody (alebo zeleninového vývaru). Pridajte 4 PL extra panenského olivového oleja, 2 lyžičky soli a začnite variť na miernom ohni/teple. Keď zmes začne bublať, znížte teplotu na minimum a nechajte ju variť za občasného miešania. Varte približne 16-18 minút. Keď sa voda vstrebe, rizoto je hotové. Ochutnajte! Ak nie je dostatočne mäkké, pridajte malé množstvo vriacej vody a pokračujte vo varení, kým nedosiahnete požadovanú konzistenciu. Odstavte z ohňa a podľa chuti pridajte maslo a strúhaný parmezán, aby ste dosiahli krémovejšiu konzistenciu. Dobre premiešajte a podávajte. Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu svetla. Po otvorení vrecko znovu uzavrite. Zabaliť do ochranného plynu.