Bezlepkový výrobok. Neobsahuje želatínu. Rýchlo stuhne. Výborný na prípravu dezertov, koláčov a želé.
Ako pripraviť Celiko bezlepkové želé na tortu s agarom s jahodovou príchuťou. Dôkladne premiešajte, kým sa nerozpustí. Želé priveďte do varu a za stáleho miešania varte 2-3 minúty. Prelejte do servírovacieho taniera a nechajte vychladnúť. V prípade potreby pridajte sladidlo alebo cukor podľa chuti (približne 1-2 čajové lyžičky).
Zloženie: izomaltulóza, jahodová dužina 13 % (maltodextrín, koncentrát jahodovej šťavy), želírujúca látka: agar, aróma, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.
Krajina pôvodu: | Poľsko |
---|---|
Distribútor: | Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100. |