Bezlepkový výrobok. Neobsahuje želatínu. Rýchlo stuhne. Výborný na prípravu dezertov, koláčov a želé.
Ako pripraviť Celiko bezlepkové želé na tortu s agarom s jahodovou príchuťou. Dôkladne premiešajte, kým sa nerozpustí. Želé priveďte do varu a za stáleho miešania varte 2-3 minúty. Prelejte do servírovacieho taniera a nechajte vychladnúť. V prípade potreby pridajte sladidlo alebo cukor podľa chuti (približne 1-2 čajové lyžičky).
Zloženie: izomaltulóza, ananásovo-pomarančová šťava v prášku 16,6 % (maltodextrín, koncentrovaná čistá ananásová šťava, koncentrovaná čistá pomarančová šťava, pomarančové pyré s časticami, regulátory kyslosti: kyselina citrónová, kyselina jablčná; citran sodný, farbivo: betakarotén), želírujúca látka: agar, arómy
Hodnoty | 100 g kj 1547 kJ kcal 364 kcal tuky 0,5 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g sacharidy 89 g z toho cukry 79 g vláknina 3,8 g bielkoviny 0,5 g soľ 0,02 g |
---|---|
Krajina pôvodu: | Poľsko |
Distribútor: | Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100. |