Nový rad octu Deto Andrea Milano používa iba organické, nefiltrované a nepasterizované zložky. Vďaka zdraviu prospešným vlastnostiam je ocot ideálny na použitie ako prísada do dresingov, šalátov, bylinkových čajov alebo zriedený vo vode. "Matka", ktorá vzniká počas fermentácie, je zdravotným fyziologickým účinkom organického, nefiltrovaného jablčného octu fúzie. Tento špeciálny nálev z jablčného octu má sladkokyslý kontrast, ktorý dáva tradičnému výrobku nový nádych. Škorica je bohatá na antioxidanty, má protizápalové vlastnosti, môže znížiť riziko srdcových ochorení, znižuje hladinu cukru v krvi. Kurkuma pôsobí protizápalovo, chráni bunky, znižuje podráždenie pokožky, zlepšuje príjem kyslíka, čím priaznivo ovplyvňuje činnosť mozgu. Jej konzumácia sa odporúča ako pomocný prostriedok pri trávení. Po zmiešaní s horúcou vodou sa z nej pripravuje fantastický bylinkový čaj. Má nízky obsah cukru a neobsahuje tuk. Odporúča sa aj ako korenie do mäsových alebo tuniakových jedál. Zloženie: organický jablčný ocot, organická kurkuma, organická škorica, organický koncentrát jablčnej šťavy. Kyslosť 1 %. Môže obsahovať siričitany.