Náhrada cukru s príchuťou Bourbon vanilky. Má rovnaký sladivý účinok ako repný cukor.
Konzumácia potravín obsahujúcich erytritol a sukralózu namiesto cukru spôsobuje menšie zvýšenie hladiny glukózy v krvi po konzumácii ako konzumácia potravín obsahujúcich cukor. Dbajte na vyváženú a pestrú stravu.
Zloženie: Eritritritol je vhodný na prípravu jedál, ktoré sa používajú v kuchyni:
Sladidlo: erytritol, glykozidy steviolu, sukralóza, vláknina (čakanka), vanilkové semienka 0,4 %, vanilkový extrakt 0,2 %.
Hodnoty | 100 g kj 21 kJ kcal 5 kcal tuky 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g sacharidy 98,3 g z toho cukry 0,2 g z toho polyoly 97,9 g vláknina 1,5 g bielkoviny 0 g soľ 0 g |
---|---|
Krajina pôvodu: | Maďarsko |
Distribútor: | m-Gel Hungary Kft. 1044 Budapest, Megyeri út 76. |