Práškový cukor má rovnakú sladiacu schopnosť ako repný cukor. Má nízky glykemický index a je odolný voči pečeniu. Na zdobenie a sladenie koláčov. Ideálna náhrada tradičného práškového cukru! Konzumácia potravín obsahujúcich sukralózu a maltitol namiesto cukru spôsobuje po konzumácii menší nárast hladiny cukru v krvi ako potraviny obsahujúce cukor. Dbajte na vyváženú a pestrú stravu.
Použitie: na zdobenie a sladenie koláčov.
Zloženie: sladidlá: maltitol, sukralóza
Hodnoty | 100 g kj 997 kJ kcal 237 kcal tuky 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g sacharidy 98,9 g z toho cukry 0 g z toho polyoly 98,9 g vláknina 0 g bielkoviny 0 g soľ 0 g |
---|---|
Krajina pôvodu: | Maďarsko |
Distribútor: | m-GEL Hungary Kft. 1044 Budapest, Megyeri út 51. |