S prírodnými enzýmami z pšenice.
Odporúča sa piť viac tekutín. Vitamín C prispieva k normálnej funkcii imunitného systému. Dbajte na vyváženú stravu.
Použitie: Po pridaní do akejkoľvek múky sa zníži obsah sacharidov, čím sa zvýši príjem vlákniny. Obsiahnuté prírodné enzýmy zlepšujú štruktúru cesta a zvyšujú jeho objem. Odporúčané dávkovanie: na 10 % múky
Zloženie: bambusová vláknina, kondicionér múky: kyselina askorbová, enzýmy, vitamín C (kyselina L-askorbová)
Hodnoty | 100 g kj 838 kJ kcal 200 kcal tuky 0,2 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g sacharidy 3,7 g z toho cukry 0,1 g vláknina 90,7 g bielkoviny 0,7 g soľ 0,18 g |
---|---|
Krajina pôvodu: | Maďarsko |
Distribútor: | m-Gel Hungary Kft. 1044 Budapest, Megyeri út 76. |