Dotsdiet shake prášok maracuja 210 g - 96043

24,79 €

Zdroj bielkovín bohatých na vlákninu, bez mliečnych výrobkov, 7 porcií pravej letnej chuti, ktorá je sladká aj príjemne trpká. Výrobok obsahuje takmer rovnaký podiel vlákniny a bielkovín, skvelý doplnok vášho jedálnička. Jeho príprava je jednoduchá: zmiešajte ho s 3 dl mlieka alebo rastlinného mlieka a dôkladne premiešajte v šejkri DotsDiet, aby ste si pripravili lahodný nápoj, ktorý môže nahradiť aj jedlo.

Vďaka mimoriadne vysokému obsahu vlákniny, ak ho po príprave necháte 10-15 minút odstáť, zhustne a zmení sa na lahodný dezert.

Náš tip.

Pol hodinu po konzumácii šejkra vypite pol litra vody alebo citrónového nápoja v prášku DotsDiet, aby sa vláknina optimálne vstrebala a dostavil sa pocit sýtosti.

Proces môžete ďalej podporiť aktívnym cvičením, masážou alebo saunovaním. Pozrite si náš časopis, kde nájdete tipy pre Dots-lifestyle.

- Bez mlieka, bez laktózy

- Bez NA glutamátu

- Bez konzervačných látok

- Bez umelých farbív

- Bez lepku

- Podpora stravovania

Zloženie: hrachový proteín, inulín (čakanková vláknina), rastlinný smotanový prášok (glukózový sirup, rafinovaný kokosový olej, sójový proteín, cukor, stabilizátor: fosforečnan vápenatý, emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín kyseliny diacetylvínnej, soľ, protihrudkujúca látka: cukor, sójová múčka, zahusťovadlo (sodná soľ karboxymetylcelulózy, xantánová guma), aróma, soľ, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; sladidlo: glykozidy steviolu.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko