Dr.chen Vyrovnávač hladiny krvného cukru Capsules 30 kapsúl - 34815

6,19 €

Udržiavanie zdravej hladiny cukru v krvi - s chrómom

Chróm pomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi. Pražené plody Momordica charantia (balzamová hruška) sa v tropických oblastiach už dlho používajú v každodennej kuchyni. Vitamín C podporuje správne fungovanie imunitného systému. Inulín je prírodná rastlinná vláknina. Vitamíny B1 a B6 prispievajú k vyváženému fungovaniu nervového systému. Vitamín B6 sa podieľa na metabolizme glykogénu.

Odporúčanédávkovanie : 1 kapsula denne, zapiť dostatočným množstvom tekutiny.

Účinné látky v 1 kapsule denne: vitamín C: 30 mg (NRV 37,5 %), vitamín B6: 2 mg (NRV 143 %), vitamín B1: 1,4 mg (NRV 127 %), chróm: 62,1 µg (NRV 155,4 %), polyfenol: 17,2 mg.

NRV = odporúčaná denná dávka pre dospelých

Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Konzumácia tohto výrobku sa neodporúča malým deťom. Výživový doplnok nie je náhradou vyváženej zmiešanej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Zloženie: mleté plody Momordica charantia (hruška balzamová), inulín, želatína, vitamín C (kyselina askorbová), vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid), vitamín B1 (tiamín hydrochlorid), pikolinát chrómu.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Oriental Herbs Kft 1106 Budapest, Keresztúri út 176-178.