Dr.chen meridian pľúc čaj 20x2,5 g 20 kusov - 47268

4,49 €

Echinacea purpurea pomáha prirodzenej obranyschopnosti organizmu a udržiava zdravie horných dýchacích ciest. Lopúch pomáha podporovať imunitný systém organizmu a prispieva k zdraviu horných dýchacích ciest. Zázvor pomáha udržiavať zdravie dýchacieho systému. Púpava lekárska a medvedí cesnak podporujú naše bunky ako antioxidanty a chránia náš organizmus pred škodlivými vplyvmi. Hviezdicový aníz upokojuje hrdlo a mäta pieporná podporuje imunitný systém. Cesnak medvedí môže pomôcť udržať zdravý dýchací systém.

Ľudia sú súčasťou prírody, preto by sme sa aj my mali riadiť zásadou akumulácie životnej energie v zime a vo vlhkom počasí. Podľa TČM sa v tomto období do tela sťahuje energia jang, preto musíme nášmu telu dodať dostatočné množstvo "tepla" a životnej energie, aby sme si udržali zdravie. Skorý spánok zvyšuje hladinu energie jang v ľudskom tele, ktorá zohráva dôležitú úlohu pri udržiavaní tepla v tele.

Podľa TČM je senná nádcha väčšinou dôsledkom teplého vetra, ktorý útočí na pľúca, preto sa lekár snaží uvoľniť čchi pľúc od vplyvu teplého vetra, zvyčajne akupunktúrou. Ďalším dôležitým aspektom je celkové posilnenie imunitného systému, aby telo mohlo ľahšie bojovať s alergénmi. Príkladom je častá konzumácia zázvorového čaju, ktorý stimuluje meridiány horných dýchacích ciest a pľúc, čím aktivuje imunitný systém; inhalácie s čajom obsahujúcim echinaceu, zázvor, aloe vera a extrakt z hroznových jadierok; alebo používanie vápnika, metódy používanej aj v západnej medicíne.

Dávkovanie (podávanie ): 2 x 1 kapsula denne, zapiť dostatočným množstvom tekutiny.

Účinné látky na 2 kapsuly denne : polyfenol: 56 mg.

Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Konzumácia prípravku sa neodporúča malým deťom. Výživový doplnok nie je náhradou vyváženej zmiešanej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte mimo dosahu detí!

Zloženie: 1. Zloženie: 2. Zloženie: 3. Zloženie: 4.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Oriental Herbs Kft 1106 Budapest, Keresztúri út 176-178.