Dr.chen slézový čaj na chudnutie 20 ks - 34826

4,49 €

Filtrovaná bylinná zmes na podporu trávenia a pravidelnej stolice
Stagnujúca stolica môže byť príčinou mnohých problémov a môže tiež odčerpávať z tela veľa energie. K zlej funkcii čriev prispieva aj dnešná strava s nízkym obsahom vlákniny a vysokým obsahom tukov. Pri správnom tráviacom rytme sa cítite oveľa ľahšie a slobodnejšie. V priebehu rokov sme dostali mnoho vďačných ďakovných listov od zákazníkov, ktoré potvrdzujú, že naši zákazníci oceňujú blahodarné účinky tohto čaju. Je k dispozícii vo forme kapsúl alebo ako doplnok k čajovým kapsulám.
Odporúčané použitie:

  • čaj - jedna až dve šálky denne, maximálne 3 šálky
  • Kapsuly - jedna až dve kapsuly denne.

Čaj a kapsula sa môžu užívať spoločne.

Senna listová je prírodný spôsob, ako pomôcť udržať pravidelnosť čriev, podporiť činnosť čriev a tráviaci rytmus.
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Čaj sa neodporúča deťom do 12 rokov, tehotným a dojčiacim matkám a osobám s precitlivenosťou na niektorú zo zložiek. Používajte 1 týždeň, potom urobte prestávku.

Odporúčané použitie:

1 šálku (2-3 dl) vriacej vody zalejte 1 filtrom, prikryte a nechajte lúhovať približne 15-20 minút. Pite ho vlažný večer po jedle.

Dávkovanie:

  • Odvar z 1 filtra pripravte dvakrát denne a pite ho pomaly, dúšok po dúšku, vychutnávajte si zážitok z čaju, ktorý preniká vnútorným teplom.
  • Spočiatku 1 šálka čaju denne večer, potom v závislosti od jednotlivca možno dennú dávku zvýšiť na 2 šálky čaju (ráno a večer) podľa potreby alebo potreby.

Zloženie:

slezový list, sennový list

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Oriental Herbs Kft 1106 Budapest, Keresztúri út 176-178.