Dr.chen Virgin Tea Forte Capsules 80 kapsúl - 26899

11,19 €

Kapsaicín z chilli papričiek

Návrhy na používanie výrobkov Virgin Tea:

K dispozícii sú vo forme filtrov aj kapsúl. Môžu sa používať samostatne alebo spoločne, pričom sa navzájom dopĺňajú.

  • Skoro ráno po prebudení je podľa tradičnej čínskej medicíny (TČM) dôležité očistiť pľúca a črevá a podporiť ich funkciu. Čajové vrecko namočte do 2-3 dl vody, primiešajte lyžicu medu a nechajte 15-20 minút odstáť.
  • Večer je obzvlášť dôležité dopriať pečeni dobrý odpočinok. Čajové vrecko namočte do 2-3 dl vody, primiešajte lyžicu medu a citrónovej šťavy, ktorá priaznivo pôsobí na meridián pečene, zápar prikryte a nechajte 15-20 minút odstáť.

Odporúčanédávkovanie: 2 x 1 kapsula denne. Spočiatku 1 kapsula denne večer, potom sa v závislosti od jednotlivca môže denná dávka zvýšiť na 2 x 1 kapsula denne (večer a ráno). Odporúča sa vypiť aspoň 2 litre tekutín denne, jesť potraviny s vysokým obsahom vlákniny a bielkovín a vyhýbať sa mastným jedlám.

Účinné látky na 2 kapsuly denne: EGCG: 255 mg, kapsaicín (z chilli): 30 mg, papaín: 20 mg, sennozid B: 9 mg

Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Neodporúča sa pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Konzumácia tohto výživového doplnku nie je náhradou vyváženej zmiešanej stravy a zdravého životného štýlu.

Zloženie: polyfenoly, extrakt z listov senny, želatína, extrakt z papáje, kapsaicín (z chilli).

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Čínska ľudová republika
Distribútor: Oriental Herbs Kft 1106 Budapest, Keresztúri út 176-178.