Dr.chen Virgin ľahký čaj Capsules 60 kapsúl - 83441

8,59 €

Nová generácia tradičných kapsúl Virgin Tea, jemný spôsob, ako vám pomôcť dosiahnuť požadovanú hmotnosť.

Virgin Tea SOFT je inovácia klasickej kapsuly Virgin Tea, jemnejší spôsob podpory chudnutia.

Polyfenolové účinné látky v zelenom čaji podporujú metabolizmus a oxidáciu tukov. Horký pomaranč podporuje metabolizmus tukov a sacharidov a kontrolu hmotnosti. Extrakt zo špargle pomáha udržiavať zdravie tráviaceho traktu a prietok tráviacich tekutín. Sennový list pomáha udržiavať pravidelnosť činnosti čriev, podporuje činnosť čriev, rytmus trávenia. Chróm prispieva k udržaniu normálnej hladiny glukózy v krvi a podieľa sa na metabolizme makroživín.

Dávkovanie: 2 x 1 kapsula denne, ráno a večer, zapiť dostatočným množstvom tekutín.

Účinné látky na 2 kapsuly denne: polyfenol zeleného čaju: 240 mg; extrakt zo špargle: 200 mg; polysacharidový extrakt z skorocelu: 150 mg; list senny: 50 mg; extrakt z horkého pomaranča: 100 mg; chróm: 70 µg (NRV 175 %). NRV = referenčná denná dávka pre dospelých.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte mimo dosahu detí! Neodporúča sa deťom do 12 rokov, tehotným a dojčiacim matkám alebo v prípade citlivosti na niektorú zo zložiek. Používajte 1 týždeň, potom urobte prestávku. Výživový doplnok nie je náhradou vyváženej zmiešanej stravy a zdravého životného štýlu.

Zloženie: polyfenol zo zeleného čaju, extrakt zo špargle, želatína, polysacharidový extrakt z skorocelu, extrakt z lotosových listov, extrakt z horkého pomaranča, list chrenu, horečnaté soli mastných kyselín (protihrudkujúca látka), oxid kremičitý (protihrudkujúca látka), pikolinát chrómu, farbivá (brilantná modrá, oxid železitý, amarant).

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Čínska ľudová republika
Distribútor: Oriental Herbs Kft 1106 Budapest, Keresztúri út 176-178.