Produkt sa vyrába z vylisovaných semien rakytníka rešetliakového šetrnými metódami a technológiou. Vyrába sa z maďarských surovín, je to múčka bohatá na vlákninu. Zlúčeniny obsiahnuté v plodoch rakytníka a jeho semenách sú stále predmetom vedeckých výskumov a článkov. Výrobok je výborným doplnkom reformného životného štýlu, v prípade potreby môžeme poskytnúť osvedčené recepty s fotografiami.
Napríklad recept zo zdravej kuchyne Dr. Olgy Dörnyeiovej: Kto by nechcel schudnúť s chutnými koláčikmi ??? Nízkosacharidová slivková polievka s rakytníkovou múkou - Leptínová diéta Po jednom kúsku zaručene nebudete mať hlad aspoň 5 hodín ??!
Zloženie: 1:
1 prášok do pečiva 1 polievková lyžica homozy 40 g prášku do pečiva vanilka 1 polievková lyžica sójovej múky 2 polievkové lyžice kokosovej múky 1 polievková lyžica ryžovej múky 1 polievková lyžica ovsených otrúb 2 gramy guarovej múky alebo svätojánskej múky na chlieb nastrúhaná citrónová kôra 350 g sušených sliviek rozkrojených na polovicu Najskôr zmiešajte rohy a mokré prísady zvlášť.
Skúšku vložíme do 18-kilogramovej tortovej formy a necháme 20 minút odstáť. Na vrch koláča poukladajte slivky a pečte pri teplote 180 stupňov 60 minút.