Eden premium zmes základnej chlebovej múky 1000 g - 89703

6,49 €

Upečte chutné, voňavé bezlepkové pečivo so zmesou múky Basic! Ak ste mali len biele pečivo, ale museli ste prejsť na bezlepkový životný štýl alebo životný štýl bez mlieka a vajec, nezúfajte - táto zmes múky je skvelou alternatívou. Má nízky obsah vlákniny, takže by mohla byť dobrou voľbou pre tých, ktorí sa z akéhokoľvek dôvodu vyhýbajú potravinám s vysokým obsahom vlákniny.

NÁVRHY NA PRÍPRAVU TVAROVANÉHO CHLEBA

Zloženie: 1:

  • 500 g zmesi múky na chlieb Eden Premium Basic
  • 16 g cukru
  • 14 g himalájskej soli
  • 1 balíček práškového droždia (7 g)
  • 460 g vlažnej vody
  • 20 g oleja

Príprava:

Zmiešajte suché prísady a pridajte vlažnú vodu a olej. Zmiešajte suché prísady a suché prísady a pridajte suché prísady a múku. Lyžicou (vlhkou lyžicou) vložíme do bochníkovej formy vyloženej silikónovým papierom na pečenie s tenkou stenou, s objemom aspoň 2 litre, a urovnáme. Medzitým udržujte lyžicu mokrú, pretože cesto sa bude lepiť. Vrch trochu posypte múkou, prikryte a nechajte kysnúť na teplom mieste 45 minút, zatiaľ čo si predhrejete rúru na 200 °C s nízkym a vysokým stupňom. Keď chlieb vykysne, pokvapkajte ho vlažnou vodou a vložte do rúry na 40 minút, potom ho vyberte z formy s papierom na pečenie a vložte späť na mriežku na ďalších 20 minút. Keď je hotový, opatrne odlepte papier na pečenie a nechajte ho úplne vychladnúť na mriežke. Potom ho môžete nakrájať na plátky, ale najlepšie je to na druhý deň.

Po vychladnutí sa hotové bochníky môžu ihneď zmraziť (nakrájané na porcie). Po rozmrazení získajú pôvodnú čerstvú štruktúru a chuť. Trvanlivosť bez hlbokého zmrazenia pri izbovej teplote v uzavretých plastových vreckách je 3 dni. Môžu sa skladovať aj v chladničke, ale pred konzumáciou sa odporúča rozmraziť ich v hriankovači alebo mikrovlnnej rúre.

Zloženie : zemiakový škrob, zmes bezlepkovej múky (ryžová múka, múka z prosa), zmes vlákniny (múka zo semienok skorocelu, almarost), guarová guma, hydroxypropylmetylcelulóza

Viac informácií
Hodnoty

100 g

kj 1344 kJ

kcal 317 kcal

tuky 0,1 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g

sacharidy 76 g

z toho cukry 0,3 g

vláknina 3,2 g

bielkoviny 1 g

soľ 0,04 g

Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Naturtrade Hungary Kft 1108 Budapest, Gyömrői út 140.