Gal pre tehotné plus 60 30 nápojový prášok doplnok stravy 22,9 g 44,4g 138,6g 1 kus - 89494

44,49 €

2 GAL+ Tam, kde je to prospešné, sú vitamíny a minerály čiastočne získané z ekologicky pestovaných (organických) extraktov bylín a korenín. Z hľadiska množstva bolo vždy dôležité zabezpečiť, aby denný príjem obsahoval dávku, ktorá sa považuje za účinnú, ale v žiadnom prípade neprekračoval množstvo, ktoré sa považuje za zdravé, t. j. množstvo, ktoré by nebolo možné pokryť žiadnym spôsobom stravovania. .

(Vo vode rozpustné zložky v 2 malých kapsulách namiesto 1 veľkej kapsule, čo podporuje úplný odpočinok tráviaceho traktu. Ďalšie kvapky Kolin sú v samostatnom výrobku pre voľnejšie dávkovanie).

Odporúčame užívať od samotnej myšlienky plánovania bábätka, ideálne aspoň 3 mesiace pred počatím až do ukončenia dojčenia, pričom sa môže oplatiť aj dlhšie.

Železo by ste nemali užívať, pokiaľ nemáte potvrdený nedostatok železa, ale aj vtedy sa oplatí po 1-2 mesiacoch užívania GAL+ Baby Waiting® skontrolovať, pretože je možné, že sa vám hladina železa normalizuje aj bez železa, najmä ak pravidelne užívate aj pečeň a prípadne laktoferín. Vitamín B3 nie je v našom produkte obsiahnutý, pretože je prítomný takmer v každej strave a mnohým ľuďom by jeho nadbytok neprospel.

Denná dávka: 1 kapsula Lipofil olej (hnedá) + 2 kapsule Hydrofil prášok (oranžová) + 5 ml (4,4 g) doplnkového nápoja v prášku.

Odporúčané užívanie:

Lipofil olejové kapsuly a Hidrofil práškové kapsuly: užívajú sa s niekoľkými dúškami tekutiny počas jedla, najlepšie počas raňajok alebo obeda, nie počas večere. Všetky tri kapsuly sa môžu užívať súčasne, ale vzhľadom na vysoký obsah vitamínov a minerálnych látok je vhodnejšie užívať dve rovnaké hydrofilné kapsuly pri jednom jedle, aby sa osoby, ktoré sú na ne citlivé, vyhli tráviacim ťažkostiam.

Doplnkový nápoj v prášku. Hoci sa môže užívať ako jednorazový nápoj, je vhodnejšie užívať ho vo viacerých dávkach, aby sa maximalizovala absorpcia. Mal by sa skonzumovať do 8 hodín od rozpustenia, preto sa odporúča pripraviť 1 dávku 2,5-2,5 ml prášku ráno a 1 dávku popoludní. Toto je vhodné popíjať počas dňa.

Kolín bol z výrobku odstránený, pretože naše skúsenosti zo spätnej väzby a najnovšie štúdie o cholíne ukazujú jedným smerom: typ a spôsob suplementácie cholínu je optimálny pre rôznych jedincov. Pre niektorých je najlepší lecitín, pre iných cholínová soľ alebo iné zdroje cholínu a suplementácia môže byť dokonca zbytočná, napr. pri vysokom príjme quinoy a/alebo vaječného/pečeňového žĺtka. Viac o tom všetkom a o svojich individuálnych potrebách cholínu sa môžete dočítať na stránke choline.gal.uk.

Neprekračujte odporúčaný príjem. Výrobok nie je náhradou vyváženej, pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.