Gal bravčové kolagénové peptidy 300 g - 44914

15,49 €

Kolagén je obrovská bielkovina, ktorá sa vo veľkom množstve nachádza v našej koži, kostiach a chrupavkách. Veľa kolagénu môžeme získať konzumáciou zvieracej kože, kostí a chrupaviek (napr. kostná polievka, želé atď.), ale je veľmi ťažko stráviteľný. Počas trávenia sa kolagén rozkladá na menšie zložky, peptidy, a potom sa časť z neho rozkladá na aminokyseliny, čím sa dostáva do krvného obehu a pôsobí v koži a kĺboch.

V tomto výrobku je kolagén prítomný už vo forme peptidov, t. j. je natrávený a hydrolyzovaný. Tento kolagénový peptid (hydrolyzovaný kolagén), ktorý si vyžaduje len malé množstvo trávenia, pomáha udržiavať mladistvú pružnosť pokožky a správnu funkciu a pružnosť kĺbov.

Účinok na pokožku a kĺby bol dokázaný len v súvislosti s konzumáciou kolagénových peptidov, nie v prípade kolagénu, ktorý nie je predtrávený (skonzumovaný z potravy). (Je však dôležité poznamenať, že podľa niektorých odborníkov je to práve žalúdočná a črevná sliznica, na ktorú priaznivo pôsobí kolagén z potravy, ktorý nie je predtrávený).

Odporúčanýpríjem. Nemá žiadnu chuť, ale pre jeho jemnú vôňu sa odporúča miešať ho s pomarančovým džúsom, kakaom alebo napr. so smotanovými a vanilkovými nápojmi, ktoré ho dobre maskujú.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.