Gal cartilage complex UC-II capsules 60 kapsúl - 59555

32,99 €

Najdôležitejšou zložkou výrobku je patentovaná zložka surového kuracieho škrobu s názvom UC-II®.

Na rozdiel od iných chrupavkových extraktov/kolagénov obsahuje kolagény typu II v tzv. nedenaturovanej (surovej) forme, stabilizované tak, aby nemohli byť denaturované alebo strávené v tráviacom trakte. v.

Obsahuje aj ďalší extrakt z kuracích kostných chrupaviek patentovaný pod názvom Chondractiv®. Ten obsahuje čiastočne hydrolyzované (predtrávené) kolagény typu II, ale okrem iného obsahuje aj kyselinu hyalurónovú, chondroitín a ďalšie aminoglykány, ktoré sú súčasťou prirodzenej mimobunkovej matrice kuracej chrupavky, takže nie sú porovnateľné s izolovanými bázami kyseliny hyalurónovej a chondroitínsulfátu. Obsahujeme aj kremík z organických bambusových výhonkov, vitamín C a plnospektrálny extrakt z kurkumy Curcugreen®, u ktorého bolo klinicky dokázané, že je minimálne sedemkrát biologicky dostupnejší ako dokonca výťažky z kurkumy obsahujúce 95 % kurkumínu.

Odporúčanýpríjem .

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.