Gal hovädzie kolagénové peptidy argentínske 300 g - 87524

19,09 €

Okrem mimoriadne šetrného chovu suroviny sa kolagénové peptidy GAL Beef teraz vyznačujú vynikajúcimi vlastnosťami, dokonalou rozpustnosťou, neutrálnou chuťou a vôňou. Veľkosť peptidu menej ako 3 000 daltonov zabezpečuje vynikajúcu bioaktivitu, rýchle a úplné využitie v organizme. Okrem podpory nášho zdravia vo všetkých jeho aspektoch je každodenná konzumácia nášho nového surovinového produktu maximálne pohodlná, neutrálny, jemnozrnný prášok sa dá ľahko zamiešať do akéhokoľvek nápoja alebo aj jedla bez toho, aby sa zlepil. Na dosiahnutie účinku očakávaného od kolagénov typu I stále odporúčame užívať 10 g denne.

Kolagén je obrovská bielkovina, ktorá sa vo veľkom množstve nachádza v našej koži, kostiach a chrupavkách. Veľa kolagénu môžete získať konzumáciou zvieracej kože, kostí a chrupaviek (napr. vývar z kostí, želé atď.), ale je veľmi ťažko stráviteľný. Počas trávenia sa kolagén rozkladá na menšie zložky, peptidy, a potom sa časť z neho rozkladá na aminokyseliny, čím sa dostáva do krvného obehu, aby pôsobil v koži a kĺboch.

Kolagén je vo výrobku prítomný už vo forme peptidov, t. j. je natrávený a hydrolyzovaný. Tento kolagénový peptid (hydrolyzovaný hovädzí kolagén), ktorý si vyžaduje len malé množstvo trávenia, pomáha udržiavať mladistvú pružnosť pokožky a správnu funkciu a pružnosť kĺbov.

Účinky na pokožku a kĺby boli preukázané len v súvislosti s konzumáciou kolagénových peptidov, nie v prípade kolagénu, ktorý nie je vopred strávený (skonzumovaný z potravy) (Je však dôležité poznamenať, že podľa niektorých názorov má potravinový kolagén, ktorý nie je vopred strávený, priaznivý účinok na žalúdočnú a črevnú sliznicu).

Priaznivé účinky tohto kolagénu a fyziologické výhody jeho konzumácie sa nelíšia od účinkov nášho bravčového kolagénu. Je však dôležité zdôrazniť, že surovina na výrobu hovädzieho kolagénu, ktorú používa výrobca, pochádza výlučne z hovädzieho dobytka chovaného na pastve a kŕmeného trávou, chovaného humánnym spôsobom.

Odporúčanýpríjem. Nemá žiadnu chuť, ale pre jeho jemný zápach sa odporúča miešať ho s pomarančovým džúsom, kakaom alebo napr. smotanovo-vanilkovými nápojmi, ktoré ho dobre maskujú.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.