Gal magnézium L-laktát v prášku 180g - 82346

11,19 €

Existujú dve formy kyseliny mliečnej: kyselina D-mliečna a kyselina L-mliečna. Tie sa v tele menia na D-laktát a L-laktát. Zdraví ľudia majú v krvi takmer výlučne L-laktát, ktorý je okrem iného dôležitou živinou pre srdce a mozog.

V tomto výrobku sa horčík nachádza len v L-forme kyseliny mliečnej, čo umožňuje nielen lepšie vstrebávanie horčíka, ale poskytuje aj prospešný L-laktát bez D-laktátu. .

Je dôležité poznamenať, že magnéziumlaktát neobsahuje žiadne mliečne deriváty (laktózu, kazeín), laktózu pripomína len názvom. Mliečnan horečnatý je soľ horčíka s kyselinou mliečnou. Kyselinu mliečnu produkujú aj naše svaly po intenzívnej fyzickej práci a je preferovaným palivom pre mozog a srdce. Výrobok je bezpečný aj pre ľudí, ktorí nekonzumujú mliečne výrobky.

Návod na použitie.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.