Gal multivitamín 1 mesačná dávka Tajomstvo 5x30ks práškových kapsúl a 30ks olejových kapsúl 127 g - 90291

46,19 €

Najlepšie ingrediencie, vedecky overené, v rozumne definovaných množstvách a pomeroch. Žiadne zbytočné alebo škodlivé látky.

Výrobok, ktorý držíte v ruke, sa v každom detaile snaží uspokojiť dôveru, ktorú všetci vyjadrujeme, keď vyberáme potraviny pre seba alebo svojich blízkych.

Harmónia jeho zloženia sa dosiahla len vďaka tomu, že sa neubralo na prirodzenosti a vitalite; zachovaním ideálnych foriem, množstiev a pomerov vitamínov, minerálov a stopových prvkov, ktoré sú vlastné nutrične bohatým potravinám. Krásu podporujú všetky zložky výrobku, ale najmä výživné látky pre pokožku a kĺby, kyselina hyalurónová a MSM, plus vyššie množstvo kremíka. Nesmie chýbať ani výrazne znejúci šilajit,i prostriedok, ktorý je už tisíce rokov uctievaný v indickej, tibetskej a mnohých starovekých medicínach. .

Odporúčané použitie:
V každom malom vrecúšku obsahujúcom dennú dávku nájdete 1 olejovú kapsulu spolu s 5 práškovými kapsulami, zložky TITOK Multivitamínu rozpustné vo vode boli oddelené od zložiek rozpustných v tukoch. Kapsuly sa môžu užívať s niekoľkými dúškami tekutiny počas jedla, najlepšie počas raňajok alebo obeda a nie počas večere. Všetky kapsuly sa môžu užívať súčasne, ale vzhľadom na vysoký obsah vitamínov a minerálov je vhodnejšie užívať dve rovnaké menšie oranžové kapsuly počas jedla, t. j. oddelene, napríklad jednu na raňajky a druhú na obed. Takto sa môžu pocitu tráviacich ťažkostí vyhnúť aj tí, ktorí sú citliví na tráviace ťažkosti.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.