Gal multivitamín 30 porcií výživový doplnok 20g 22,9g 17,3g 1 kus - 90167

26,69 €

(Zložky rozpustné vo vode v 2 menších kapsulách namiesto predchádzajúcej 1 veľkej kapsule, čo podporuje úplný odpočinok trávenia.)

GAL Multivitamín bol vyvinutý, s ohľadom na prirodzenosť a vitalitu, aby poskytoval všetky vitamíny, minerály a stopové prvky v ideálnej forme, množstve a pomere, nie nepodobnom tomu, ako by sa získavali prostredníctvom stálej stravy plnej živín a rozmanitosti. Tam, kde je to prospešné, sú vitamíny a minerály čiastočne získané z ekologicky pestovaných (organických) extraktov bylín a korenín. Z hľadiska množstva bolo vždy dôležité zabezpečiť, aby denný príjem obsahoval dávku, ktorá sa ukázala ako účinná, ale v žiadnom prípade neprekročila množstvo potrebné na život, t. j. množstvo, ktoré by nebolo možné pokryť žiadnymi diétnymi prostriedkami. Okrem toho je mimoriadne dôležité, aby okrem starostlivo vybraných surovín nezostalo nič, čo nie je vhodné na daný účel.

Odporúčanie týkajúce sa spotreby:
Všetky štyri kapsuly sa môžu užívať súčasne s ktorýmkoľvek hlavným jedlom počas dňa, je však lepšie užívať ich ráno alebo počas dňa ako večer. Na maximalizáciu vstrebávania a/alebo ak máte citlivý žalúdok, biele kapsuly užívajte nalačno alebo 2-3 hodiny po jedle, 1 žltú kapsulu s prvým hlavným jedlom a 1 s druhým hlavným jedlom a mäkké želatínové olejové kapsuly s ktorýmkoľvek hlavným jedlom, najlepšie však pri najtučnejšom, nie večernom jedle.

GAL Omega-3 Eco. Ak vaša strava nie je bohatá na horčík (nie je bohatá na divinu, hlavonožce, mäkkýše, zelenú listovú zeleninu, quinou, tekvicu v dobrom dennom množstve), konzumujte aj kvalitný doplnok stravy s horčíkom; ponúkame dva druhy.

Alebo jednoducho odporúčame prejsť na multivitamín GAL+, ktorý ich tiež obsahuje. Viac informácií o cholíne a o svojich individuálnych potrebách sa dozviete na stránke choline.gal.uk.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.