Gal multivitamín a rybí kolagén msm Tajomstvo 1 mesačná dávka 300 g - 90293

67,99 €

Vývoj multivitamínov TITOK je založený na dôslednom a inteligentnom využívaní najnovších, ale rokmi overených výskumov. Harmonické zloženie sa dalo dosiahnuť len tak, že sa neubralo na prirodzenosti a vitalite; že sa zachovali ideálne formy, množstvá a pomery vitamínov, minerálov a stopových prvkov, ktoré sú obsiahnuté v potravinách s vysokým obsahom živín. Krásu podporujú všetky zložky výrobku, ale najmä výživné látky pre pokožku a kĺby, kyselina hyalurónová a MSM, plus vyššie množstvo kremíka na ochranu zdravia nechtov. .

TITOK Chalkolagénové peptidy + MSM sú založené na chalkolagéne od francúzskej spoločnosti Naticol®. Rýchle a úplné vstrebanie zabezpečuje najviac strávená verzia zvolená výrobcom, s priemernou veľkosťou peptidov pod 2000 daltonov. 95 % organického kolagénu vrátane kostného patrí do skupiny kolagénu typu I. Z nich je však len rybí kolagén Neu5Gc voľný, takže ho môžu konzumovať ľudia na prísnych autoimunitných diétach, ktorí sa musia vyhýbať potravinám pochádzajúcim z cicavcov. Rybí kolagén je prospešný pre pružnosť a hustotu kostí.. K 250 mg TITOK Multivitamínu na deň v tomto nápojovom prášku bolo pridaných ďalších 750 mg MSM.

Spoločnou konzumáciou TITOK Multivitamínu a Halcollagen Peptides + MSM pocítite vzájomne sa dopĺňajúce, posilňujúce účinky a spoločne môžete pracovať na radosť prinášajúcej kráse a žiarivom zdraví.

Odporúčané použitie:

V každom malom vrecúšku obsahujúcom dennú dávku nájdete okrem 5 kapsúl prášku aj 1 olejovú kapsulu, zložky rozpustné vo vode sú v TITOK Multivitamíne oddelené od zložiek rozpustných v tukoch. Kapsuly môžete užívať s niekoľkými dúškami tekutiny počas jedla, najlepšie počas raňajok alebo obeda, nie počas večere. Všetky kapsuly sa môžu užívať súčasne, ale vzhľadom na vysoký obsah vitamínov a minerálov je vhodnejšie užívať dve rovnaké menšie oranžové kapsuly počas jedla, t. j. oddelene, napríklad jednu na raňajky a druhú na obed. Takto sa mu môžu vyhnúť aj tí, ktorí sú citliví na tráviace ťažkosti.

Odporúčaná denná dávka TITOK Halkollagénové peptidy + MSM je 5,75 g (2 čajové lyžičky), t. j. tridsať tretín celkového mesačného množstva vo vrecúšku. Dávkovanie nie je striktné, takže je úplne v poriadku užívať jeden deň o niečo viac a druhý deň o niečo menej. Môže sa zamiešať do akejkoľvek tekutiny kedykoľvek počas dňa, ale môže sa užívať aj bez miešania a pred miešaním aj tak, že sa niekoľko dúškov rozmieša nad malým množstvom vody v šálke na espresso. Samozrejme, rozmixovaný do lahodného raňajkového smoothie je skvelým spôsobom, ako začať deň.

Odporúčame z času na čas jemne zatriasť zatvoreným vreckom, aby sa zabezpečila dokonalá homogenita prášku z oboch zložiek.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.