Gal multivitamín plus doplnok stravy 24,6g 43,5g 128,1g 30ml 1 ks - 57989

41,19 €

Multivitamín GAL+ bol vyvinutý na základe najnovších výskumov výrobcu s ohľadom na prirodzenosť a vitalitu, aby poskytoval všetky vitamíny, minerálne látky a stopové prvky v ideálnej forme, množstve a pomere, nie však tak, ako by sa získavali prostredníctvom stálej stravy plnej živín a rozmanitosti. Tam, kde je to prospešné, sú vitamíny a minerálne látky čiastočne získané z ekologicky pestovaných (organických) extraktov bylín a korenín. Z hľadiska množstva bolo vždy dôležité zabezpečiť, aby denný príjem obsahoval dávku, ktorá sa ukázala ako účinná, ale v žiadnom prípade neprekročila množstvo potrebné na život, t. j. množstvo, ktoré by nebolo možné pokryť žiadnymi diétnymi prostriedkami. Okrem toho je mimoriadne dôležité, aby okrem starostlivo vybraných surovín nezostalo nič, čo nie je vhodné na daný účel.

Denná dávka: 1 kapsula oleja Lipofil (hnedá) + 2 kapsule prášku Hydrophil (oranžová) + 5 ml (4,4 g) prášku doplnkového nápoja.

Odporúčané použitie:

Lipofil olejové kapsuly a Hidrofil práškové kapsuly: užívajú sa s niekoľkými dúškami tekutiny počas jedla, najlepšie počas raňajok alebo obeda, nie počas večere. Všetky tri kapsuly sa môžu užívať súčasne, ale vzhľadom na vysoký obsah vitamínov a minerálnych látok je vhodnejšie užívať dve rovnaké hydrofilné kapsuly pri jednom jedle, aby sa osoby, ktoré sú na ne citlivé, vyhli tráviacim ťažkostiam.

Doplnkový nápoj v prášku:

Rozpustný v tekutine. Hoci sa môže užívať ako jednorazový nápoj, je vhodnejšie užívať ho vo viacerých dávkach, aby sa maximalizovala absorpcia. Mal by sa skonzumovať do 8 hodín od rozpustenia, preto sa odporúča pripraviť 1 porciu 2,5-2,5 ml prášku ráno a 1 porciu popoludní. Toto je vhodné popíjať počas dňa.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.