Gal omega-3 eko kapsuly 60 kapsúl - 53198

19,09 €

Výrobca v produkte používa prírodnú verziu koncentrátu rybieho oleja Golden Omega®, pretože sa vyrába s nulovou ekologickou stopou z voľne žijúcich malých rýb, rybolov je šetrný k biodiverzite a moderná technológia výroby neprodukuje žiadny zbytočný odpad ani znečisťujúce látky → certifikát IFFO RS a Friends of the Sea.

Spracovanie rýb sa začína okamžite po výlove, bez skladovania → TOTOX < 5

Olej získaný z rýb sa dokonca molekulárne čistí novým patentovaným postupom, vďaka čomu sa obsah omega-3 zvyšuje 2-3-krát a nie je možné zistiť ani žiadne znečistenie → certifikát IFOS 5 hviezdičiek.

Obsahuje omega-3 mastné kyseliny v ich prirodzenej forme, nie v široko používanej, neoznačenej, lacnej forme etylesteru.

Aby si dlhodobo zachoval čerstvosť (TOTOX), je stabilizovaný našou patentovanou antioxidačnou zmesou, ktorá pozostáva z prírodného komplexu vitamínu E s certifikátom RSPO ("orangutan-friendly") (8 druhov tokoferolov + tokotrienoly) a antioxidantov získaných z dužiny plodov červenej palmy z udržateľných fariem a z gréckej šalvie, získanej bezchemickou (tzv. superkritickou extrakciou) extrakciou antioxidantov.

Dávkovanie.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.