Gal omega 3 rybí olej 250 ml - 44266

22,79 €

Je nekonvertovaný a obsahuje Ω3 mastné kyseliny EPA a DHA, ktoré človek potrebuje, v ich prirodzenej forme a 4 druhy tokoferolov (vitamín E), aby bol čo najstabilnejší. Má miernu rybiu chuť, ktorú takmer úplne maskuje citrónový olej, takže nemusíte prehĺtať desiatky kapsúl. Jedna polievková lyžica zodpovedá približne 15 kapsulám rybieho oleja!

Výživový doplnok s obsahom rybieho oleja a prírodných tokoferolov. Čistý a stabilný, plnospektrálny zdroj Ω3 mastných kyselín. V súlade s prírodou.

Výrobok obsahuje celé spektrum Ω3 mastných kyselín v ich prirodzenej forme (a nie vo forme umelo upravených etylesterov), v koncentrovanej forme, spolu s prírodnými tokoferolmi (vitamín E). Všetky sa nachádzajú v našich celých potravinách. Vďaka vysokému obsahu prírodných tokoferolov a výťažku z rozmarínu (bez gáfru) je výrobok skutočne stabilný a možno ho bezpečne používať na dosiahnutie vysokých dávok príjmu EPA a DHA. Vďaka stabilite, pridanému prírodnému citrónovému oleju a kvalitnému rybiemu oleju je aj chuť príjemne jemná.

Odporúčanýpríjem . Pre deti na základe hmotnosti.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.