Gal peptidy z rybieho kolagénu 150 g - 56348

22,39 €

Pre tento produkt si výrobca vybral francúzsky rybí kolagén Naticol®, najtrávenejšiu verziu, kde priemerná veľkosť peptidov je už pod 2000 Daltonov, takže sa rýchlo a úplne strávi. Ďalším dôležitým rozdielom je, že tento kolagén neobsahuje Neu5Gc, takže sa odporúča aj ľuďom na prísnej autoimunitnej diéte, ktorí sa vyhýbajú potravinám z cicavcov kvôli obsahu Neu5Gc (kolagény sa väčšinou vyrábajú z bravčovej alebo hovädzej kože). Obsahuje viac glycínu ako bravčové a hovädzie kolagény.

Odporúčanie pre konzumáciu:

S Naticolom® bolo vykonaných niekoľko francúzskych a japonských klinických štúdií na ľuďoch, ktoré ukázali, že postačujúca môže byť konzumácia už 2,5 - 5 g denne, ale najlepšie je konzumovať 5 - 10 g denne, čo odporúčame aj my. Samozrejme, že je možné aj viac, ale ďalších výhod je málo. Môže sa miešať do akejkoľvek tekutiny a má neutrálnu chuť. Výborný je v raňajkovom smoothie.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.