Gal Q10 MCT olej 250ml - 82348

24,09 €

Existujú dve formy Q10, redukovaná (ubichinol) a neredukovaná (ubichinón). Prirodzene sa dá vyrobiť len neredukovaná forma (najlepšie fermentáciou rastlín), ale obe formy sú prítomné v našom tele a v potravinách a potrebujeme ich obe. Redukovaná forma je veľmi citlivá na teplo, kyseliny a svetlo a oxiduje ju žalúdočná kyselina. Preto je ústne dostupná len neredukovaná forma. Naše telo ju však podľa potreby premieňa na redukovanú formu, takže hoci máme prístup len k oxidovanej forme, v našom tele koluje približne rovnaké množstvo ubichinolu a ubichinónu. Za redukciu je zodpovedný náš antioxidačný systém, a ak ho podporíme hoci len vhodnou stravou a napr. trochou vitamínu C, stačí na to dokonale, bez potreby prijímať redukovanú formu, ktorá by bola perorálne nepoužiteľná.

Q10 je kryštalická látka, ktorá nie je rozpustná vo vode, ale je len teplom rozpustná v olejovom prostredí a ťažko sa udržiava v roztoku, pričom jej vstrebávanie je zlé, ak nie je kryštalická.
V tomto výrobku výrobca použil jednoduché, ale doteraz nepoužívané riešenie na prekonanie tohto problému: vytvoril sa roztok Q10 s najvyššou možnou koncentráciou, ktorý dokáže udržať Q10 v rozpustenom stave bez kryštálov v širokom rozsahu teplôt. Rozpustili ho v MCT oleji z palmových jadier z udržateľných chovov, aby sa zabezpečilo, že absorpcii nebude brániť v prípade nedostatočnej produkcie vajec. Na zabezpečenie stability a tiež na podporu správnej redukcie Q10 v tele pridali svoj jedinečný antioxidačný systém, ktorý pozostáva okrem iného zo superkritickej extrakcie listov šalvie gréckej, tokoferolov a tokotrienolov z plodov červenej palmy a rastlinných olejov.

:

  • ...
  • na výkonnosť pri cvičení, srdce,cievy, VO2max (VO2 max je maximálne množstvo kyslíka, ktoré môže telo prijať a transportovať), kvalitu a pohyblivosť spermií a celkovú kvalitu života.
  • .
  • k.


Odporúčanýpríjem. Najlepšie sa užíva s jedlom alebo bez jedla. V prvých dňoch sa odporúča konzumovať len 1 čajovú lyžičku, pretože MCT olej môže u citlivých osôb spočiatku spôsobiť miernu hnačku (pod 10 ml denne je to veľmi zriedkavé). Časom to ustúpi a dávka sa môže zvýšiť.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.